· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Pampers Active Baby

Pe locuri, fiţi gata, start!
Pampers Active Baby este special proiectat pentru a oferi bebeluşului libertate cât mai mare de mişcare

Start la explorare!
La câteva luni după naştere, bebeluşii sunt gata să descopere mediul înconjurător prin mişcare. Cât este ziua de lungă, micuţul tău este foarte activ şi se mişcă neîncetat: se apleacă, se întinde sau se răsuceşte după tot felul de lucruri. Iar tumba este activitatea lui preferată.
Pampers Active Baby cu formă anatomică, din material moale ca bumbacul, oferă micului explorator protecţie maximă, în timp ce micuţul tău se bucură din plin de libertatea de mişcare.Scutecul are benzi laterale flexibile, care se pot întinde până la 10 cm, astfel încât indiferent de modul în care tânărul explorator se rostogoleşte sau merge, scutecul va fi la fel de confortabil şi de discret.

În plus, forma anatomică şi materialul moale ca bumbacul ajută la reducerea riscului de iritare a pielii lui delicate. Bebeluşul e liber să se zbenguie în voie.

Pentru că ştim că mişcările copiilor se modifică pe măsură ce aceştia cresc, avem câte un scutec conceput pentru fiecare etapă de dezvoltare. Un produs cu formă anatomică, din material moale ca bumbacul, care asigură protecţie maximă şi libertate de mişcare pentru fiecare năzdrăvan explorator. Astfel, micuţul este liber să zburde, iar mama, liniştită, îl va adimira in voie.

Un micuţ liber să se mişte şi o mămică liniştită formează echipa perfectă de exploratori!
Puteţi să plecaţi în sfârşit în excursia pe care o doreaţi, să mergeţi să culegeţi florile din grădina bunicii, să ieşiţi la picnic sau, de ce nu, să faceţi exerciţiile de aerobic împreună!

Pentru mai multe informaţii despre Pampers Active Baby, vizitaţi site-ul www.pampers.ro.

"Stiri: Stiri: Pampers Active Baby " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent