· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Pampers Active Baby

Activitati pentru mamica si copil

La câteva luni după naştere, bebeluşii sunt gata să descopere mediul înconjurător. Cât este ziua de lungă, micuţul tău este foarte activ şi se mişcă neîncetat: se apleacă, se întinde sau se răsuceşte după tot felul de lucruri. Jocul este modalitatea lui optima de invatare, felul in care copilul descopera si exploreaza lumea. De aceea, a-l invata pe cel mic jocuri cat mai multe si cat mai variate inseamna a-l ajuta sa se dezvolte si sa isi imbunatateasca bagajul de cunostinte.Avand in vedere faptul ca un bebelus invata cel mai bine prin imitatie, miscarile pe care le faci, si pe care copilul le repeta au un rol extrem de important. Pampers Active Baby cu formă anatomică, din material moale ca bumbacul, oferă micului explorator protecţie maximă, în timp ce micuţul tău se bucură din plin de libertatea de mişcare. Scutecul are benzi laterale flexibile, care se pot întinde până la 10 cm, astfel încât indiferent de miscarile pe care le face bebelusul, scutecul va fi la fel de confortabil si discret. Te poti folosi de cateva jocuri simple, care cu siguranta va vor face placere tie si micului tau explorator.

Ataaaat de mare!
Copilul tau este incantat atunci cand ii ridici bratele foarte sus si exclami incantata: ‘’ Cat de mare esti? Esti atat de mare’’. Odata ce copilul tau a invatat acest joc, ridica-ti mainile sus in aer si lasa-ti copilul sa isi intinda manutele cat de sus poate, in timp ce tu exclami ‘’Ataaaat de mare’’

Ooops
Acest joc poate fi jucat folsind diferite obiecte dar functioneaza foarte bine cu blocuri construite din cuburi. Construieste un bloc din cuburi impreuna cu copilul det in vasrta de 3-6 luni, iar apoi lasa-l sa il doboare. Acest joc il invata pe cel mic despre cauze si efecte – anumite actiuni au anumite consecinte. Si este atat de amuzant!

In timpul acestor jocuri, ca si in timpul jocurilor mai complexe care vor veni cu timpul, nu va trebui sa iti faci griji legate de faptul ca bebelusul tau ar putea fi stanjenit de scutec in miscarile lui. Pentru că ştim că mişcările copiilor se modifică pe măsură ce aceştia cresc, avem câte un scutec conceput pentru fiecare etapă de dezvoltare. Un produs cu formă anatomică, din material moale ca bumbacul, care asigură protecţie maximă şi libertate de mişcare pentru fiecare năzdrăvan explorator. Astfel, copilul tau va fi fericit si vesel, iar tu vei fi linistita si il vei putea admira in voie. Un bebe cu libertate de mişcare şi o mămică liniştită formează echipa perfectă de exploratori! Iar jocurile voastre impreuna vor ramane de neuitat.

"Advertoriale: Advertoriale: Pampers Active Baby " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent