· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Pampers are grija de pielea fiecarui copil

Pampers Premium Care, scutecul ce oferă o protecție de 5 stele pielii, are acum grijă și de pielea fragilă a bebelușilor prematuri
Noul Pampers Premium Care cu indicator de umezeală este disponibil și pentru mărimea 0
jpg"/>

Găsirea unei modalități eficiente de îngrijire a pielii unui copil reprezintă o sarcină importantă pentru fiecare mamă. Protejarea pielii subțiri și imature a copiilor născuți prea mici sau prea repede, vine de asemenea cu multe provocări pentru mămici.
De aceea, Pampers a extins acum promisiunea de protecție a pielii, prin introducerea mărimii 0 în cadrul gamei Pampers Premium Care, disponibilă de acum în mărimi de la 0 la 5. Acest angajament de îngrijire a pielii bebelușului a fost recunoscut, Pampers Premium Care fiind recomandat de Societatea Română de Pediatrie. Pentru o protecție de 5 stele a celui mic, scutecele Pampers Premium Care asigură cea mai bună îngrijire și protecție pielii, mămicile putând fi sigure ca au făcut cea mai bună alegere pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilașul lor.
Pampers Premium Care - mărimea 0 a fost atent proiectat, ținând cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la naștere au avut greutăți mici. Roxana Rusu Pușcă, medic pediatru, specialist Pampers, afirmă:
Pielea copilului prematur este mai subțire decât cea a unui copil născut la termen. Cadrul medical trebuie să aleagă scutece care să protejeze pielea delicată a copiilor născuți înainte de vreme. Scutecul trebuie conceput pentru a crea un microclimat care să mențină o hidratare optimă, adecvată pielii unui copil prematur.

Trebuie de asemenea avut în vedere faptul că urina activează o serie de enzime ce se găsesc în fecale, generând un efect negativ asupra pielii copilului. De aceea, scutecul trebuie să fie în măsură să facă față în mod eficient acestor nevoi fiziologice, mai ales în cazul pielii sensibile a prematurului, reducând totodată contactul acesteia cu factorii iritanți conținuți de urină și fecale.

Cele cinci beneficii ale protecției de cinci stele de la Pampers Premium Care se referă la:
⋆Ultra îngrijire: disponibil pentru toate mărimile, stratul exterior lasă pielea să respire, iar loțiunea specială din Aloe Vera (mărimile 1-5) are un efect hidratant și protector asupra pielii celui mic.
⋆ Ultra uscat: tehnologia superioară Dry Max este clinic testată pentru a păstra pielea micuțului uscată până la 12 ore, în timp ce stratul tip fagure, disponibil până la mărimea 3, absoarbe scaunele moi.
⋆ Ultra subțire: cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului.
⋆ Ultra fixare: Pentru o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile. Benzile suprapuse, disponibile pentru mărimile 0-2 îi permit bebelușului să se miște în voie, în timp ce decupajul din zona ombilicală elimină posibile frecări ale burticii bebelușului de scutec.
⋆ Ultra confort: Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum și mai catifelat, protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.

Creat ca urmare a sugestiilor primite din partea părinților și dezvoltat în colaborare cu personal pediatric, noul Pampers Premium Care este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 0-3. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.
Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilașului său protecţia şi îngrijirea pielii de care are nevoie. Acestea sunt testate dermatologic, fiind dovedită blândețea lor asupra pielii bebelușilor, inclusiv asupra celei fragile a micuților născuți prematur.

Mamele vor să asigure copiilor lor tot ce este mai bun. Datorită celei mai recente inovații de la Pampers, Pampers Premium Care este scutecul care oferă o protecție de 5 stele micuților născuți înainte de termen, înțelegând nevoile pielii tuturor bebelușilor.
"Stiri: Stiri: Pampers are grija de pielea fiecarui copil" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent