· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Papusa Nadia, parte a programului 10 pentru gimnastica

Fundaţia “Nadia Comăneci” a organizat duminică, 6 decembrie a.c., începând cu ora 14.00, în centrul Băneasa Shopping City, evenimentul de lansare a Păpuşii Nadia, parte a programului social „10 pentru gimnastică”.„Pentru mine lansarea acestei păpuşi este o onoare şi mă bucură faptul că pot oferi, în această perioadă de sărbători, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul şi gimnastica românească. Iar acest cadou este cu atât mai important cu cât face parte dintr-un program social al fundaţiei, care îşi propune să îi susţină pe tinerii gimnaşti, viitori campioni”, a declarat Nadia Comăneci.

Prin achiziţionarea unei păpuşi Nadia, fiecare cumpărător devine susţinător al gimnasticii româneaşti, întrucât sumele strânse în urma comercializării produsului vor fi destinate programului social „10 pentru gimnastică”. Păpuşa Nadia poate fi achiziţionată, într-o primă fază, din reţeaua de magazine Diverta.

Programul „10 pentru gimnastică” a fost lansat de Fundaţia Nadia Comăneci în 2008 şi a vizat sprijinirea activităţii de pregătire sportivă a unei grupe de gimnastică formată din 12 sportivi, cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani, care sunt antrenaţi în regim de internat în cadrul Liceului cu Program Sportiv Nadia Comăneci din Oneşti. În prezent, fundaţia îşi propune extinderea programului, prin susţinerea materială şi financiară a mai multor tinere, din cele aproximativ 50 de cluburi de gimnastică din ţară.

.

"Stiri: Stiri: Papusa Nadia, parte a programului 10 pentru gimnastica" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent