· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Parintii isi mint copiii in fiecare zi

Mos Craciun aduce daruri doar copiiilor cuminti, spanacul intareste rezistenta organismului, copiii care injura vor fi arestati. Sunt doar cateva din minciunile pe care parintii zilnic le spun micutilor lor.

Un studiu al cercetatorilor britanici a aratat ca parintii se folosesc de minciuni in fiecare zi pentru a determina copiii sa fie cuminti, informeaza Telegraph.uk, citat de Ziare.

com.

Cea mai celebra minciuna, la care nu s-a renuntat inca pentru ca ofera rezultate, este cea legata de Mos Craciun, iar 84% din parinti o folosesc.
Continuarea in articolul sursa.


Sursa : newsreport.ro .

"Stiri: Stiri: Parintii isi mint copiii in fiecare zi" | cont nou | 3 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
01.11.08 08:39: roxmaryn
Ciudat mod de a aborda acest aspect. Inseamna ca ne mintim copii si cand le spunem povesti. Mos Craciun este un pesonaj de poveste, este fantezia oricarui copil. Am crescut iubind aceasta minciuna. Tata ma mintea foarte mult. Mos Ene ma adormea intotdeauna, ingerasii ma vegheau, daca minteam imi crestea nasul, cand eram bolnavaroboteii din pastilute ma faceau bine, cand aveam febra...racheta(supozitorul) ducea febra sus in spatiu si eu scapam de ea.Suntem inconjurati de atatea minciuni reale si dezgustatoare cu scopuri atat de josnice incat e pacat ca aceste povesti spuse copiilor trec drept minciuni.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

07.11.08 14:36: Happy_mami2007
Pai chiar asa,minciuni sau nu,asta a fost farmecul copilariei noastre......si nu au fost minciuni care sa faca rau cuiva,nici macar noua......din contra,cand am putut pricepe realitatea,mi s-a parut chiar frumos ca am crezut ce am crezut.........Mos Craciun,Iepurasul,Ingerasul.....ca aripile de pui o sa-mi dea aripi sa zbor spre sotul meu,cand cresc......ca merele o sa-mi faca obrajii frumosi........si cate si mai cate dulci amintiri ale copilariei mele....mie una nu imi pare rau deloc ca am fost mintita asa!!! ;)
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1.8
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent