· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: ParkLake Shopping Center gãzduiește lansarea noii cãrți semnate de Tily Niculae

ParkLake Shopping Center invitã pãrinții la evenimentul de lansare al cãrții „Rețete sofisticate”, scrisã de Tily Niculae.

Actrițã și blogger de parenting, Tily oferã sfaturi de nutriție pãrinților care vor sã își creascã copiii sãnãtos. Cartea va fi lansatã în 21 mai la ParkLake, în cadrul unui eveniment cu activitãți dedicate celor mici și mari.

Una dintre cele mai îndrãgite mãmici din mediul online din România vine la ParkLake pentru a prezenta cea mai recentã carte care îi poartã semnãtura.

Pãrinții sunt invitați sã descopere secretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin “rețete povești” menite sã convingã copiii sã mãnânce preparate sãnãtoase. Cartea conține o varietate de rețete vechi, tradiționale sau rețete inventate, cu ingrediente proaspete care stau la baza alimentației echilibrate a copiilor cu vârste cuprinse între patru și zece ani.

Evenimentul de lansare va începe la ora 17:00 prin piesa de teatru „Pinocchio”, pusã în scenã de artiștii din echipa Teatru Interactiv. Dupã spectacol, Tily Niculae va începe un dialog cu pãrinții prezenți despre alimentația copiilor, în timp ce micuții își vor pune în practicã abilitãțile creative în cadrul unui „Atelier de crafting – Desenãm fructe și legume”. În paralel, copiii se pot bucura de o sesiune specialã de pictat pe fațã și pot degusta din sucurile și smoothie-urile oferite de echipa Kuvings.

Pãrinții vor putea afla mai multe despre alimentația sãnãtoasã de la Alina Stoica, terapeut nutriționist, și de la Larisa Petrini, Health Coach cu dublã certificare internaționalã. Evenimentul de lansare se va încheia cu o sesiune de autografe și poze, timp în care persoanele prezente pot sã achiziționeze cartea din zona dedicatã.

Lansarea de carte va avea loc duminicã, 21 mai, începând cu ora 17:00 la parterul ParkLake (în Main Square), cu acces gratuit.

Detalii despre evenimentele ParkLake gãsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

"Stiri: Stiri: ParkLake Shopping Center gãzduiește lansarea noii cãrți semnate de Tily Niculae " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent