· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Patinatorul Fram

Autor: Onush
data publicarii: 09.10.05
Dresura unica in lume la Circul Globus: ursi polari pe patine
Sambata, la ora 18.30, Circul Globus a deschis stagiunea 2005-2006 cu un spectacol de circ si variete pe gheata, sosit de la Moscova. Principala atractie a show-ului „Castelul de clestar” o reprezinta dresura de ursi polari pe patine, unica in lume. Opt ursi polari de talie gigantica, dresati de Yulia Denisenko, vor putea fi admirati patinand cu nonsalanta unui mare campion.

Numarul dureaza aproximativ 15 minute si reprezinta punctul culminant al spectacolului. Pe langa aceasta dresura, show-ul cuprinde numeroase atractii acrobatice si de echilibristica, dresura de pisici, numere de comedie si balet, toate executate pe gheata.

Donatii pentru sinistrati
Precizia cu care sunt executate figurile acrobatice si de balet se datoreaza performantei la nivel mondial a artistilor rusi, multi dintre ei campioni la patinaj. Amfitrionii „Castelului de clestar” sunt actorii Manuela Harabor (in rolul Printesei de Clestar) si Tomi Cristin (Duhul Zapezii). Scenariul si regia sunt semnate de Brandusa Novac. Odata cu deschiderea stagiunii 2005-2006, Circul Globus, Primaria si Prefectura Municipiului Bucuresti demareaza proiectul „Copii pentru copii”.Evenimentul Zilei.

"Stiri: Stiri: Patinatorul Fram" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent