· articole
· intamplari

Patru zile de distracţie continuă pentru copii în Tabăra Sun Plaza

Sâmbătă, 29 mai, cele mai cunoscute personaje Cartoon Network debarcă în Sun Plaza Începând de sâmbătă, 29 mai, Sun Plaza deschide maratonul de patru zile de răsfăţ pentru copii.

Tabăra de vară vine mai devreme şi se instalează de Ziua Copilului doar în Sun Plaza. Cei mici vor urca în caruselul distracţiei care îi va purta prin continentele lumii pentru a se opri doar la întâlnirea cu eroii zilei de la Cartoon Network şi pentru a primi premii.

Tabăra de vară începe sâmbătă, de la orele 13.00 cu o întâlnire de gradul I cu personajele Cartoon Network. XLR8, cel mai rapid extraterestru din „Ben10”, Bloo cel mai amuzant prieten imaginar din „Casa Foster” si aventurierul Flapjack vor veni „în persoană” doar în Sun Plaza, cu planuri mari de distracţie. Copiii curajoşi vor fi înrolaţi piraţi alături de Flapjack, vor pescui premii alături de Bloo şi vor învăţa să se apere de Forţele Răului împreună XLR8.

Tot de sâmbătă copiii se îmbarcă într-o călătorie imaginară în jurul lumii şi vor vizita pe rând Europa, America de Sud, Africa şi apoi restul continentelor. Vor cunoaşte fiecare cultură prin desene, poveşti, legende şi prin spectacole de scenă şi vor fi implicaţi în ateliere de jocuri creative şi de dans.

De asemenea, pe durata celor patru zile, Tabăra Sun Plaza activează colţul energiei cu tobogan gonflabil, piscină cu bile şi bouncer, unde cei mici să îşi potolească în voie pofta de mişcare.

Program:
Sâmbătă 29 mai,
13:00-18:00 – Întâlnire cu personajele Cartoon Network
13:00-17:00 – Carnaval Europa
Duminică 30 mai,
13:00-17:00 – Carnaval America de Sud
Luni 31 mai,
16:00-20:00 – Carnaval Africa
Marti 1 iunie,
14:00-20:00 – Carnaval restul lumii

Patenerii media ai evenimentului sunt: Cartoon Network, www.mami.ro si www.parinti.com
Pentru mai multe detalii accesaţi www.sunplaza.ro.

"Patru zile de distracţie continuă pentru copii în Tabăra Sun Plaza " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent