· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Perfecţiunea Espresso în fiecare cană, în fiecare zi!


Luna martie marchează o nouă etapă pentru Starbucks:începând cu această primăvară, vom demonstra lumii întregi ce înseamnă Perfecţiunea Espresso!
La Starbucks cafeaua ta va fi PERFECTĂ de fiecare dată.

Dacă nu va fi aşa, o vom prepara din nou, până când va deveni perfectă!

O cafea bună nu este suficient de bună pentru Starbucks! În obsesia noastră de a-ţi oferi băutura ta preferată exact aşa cum trebuie să fie, indiferent că este vorba de Espresso, Cappuccino, Latte sau Macchiato, începând din această primăvară, nu ne mulţumim cu altceva decât PERFECŢIUNE!

Vino la orice cafenea Starbucks şi convinge-te că ne ţinem de promisiune:
Doar shot-uri perfecte de espresso provenite din cele mai rafinate boabe de cafea arabica vor alcătui băutura ta, iar pentru a ne asigura că păstram întreaga aromă a cafelei nu le vom folosi mai mult de 10 secunde.
Doar barista foarte bine pregătiţi, maeştri în arta cafelei îţi vor prepara băutura. Ei au devenit adevăraţi artişti în a crea desene din lapte proaspăt fiert şi spumă de lapte pentru băutura latte, făcute special să-ţi încânte privirea.
Doar cele mai bune espresoare pot crea shot-urile perfecte de espresso. De asemenea, am introdus o cană inovatoare folosită la fierberea laptelui cu ajutorul căreia barista pot conferi spumei de lapte o textură catifelată desăvârşită, asigurându-se astfel că vor oferi de fiecare dată o băutură espresso preparată perfect.

Fiecare espresso de la Starbucks nu va avea doar un gust excelent, ci va face şi fapte bune, pentru că este 100% certificat Fairtrade, standardele noastre privind practicile etice de aprovizionare asigurând condiţii de preţ corect pentru toţi fermierii producători de cafea.

În plus, în fiecare zi de luni, pentru o perioadă de timp limitată, la fiecare Latte sau Cappuccino pe care îl cumperi, vei primi unul gratuit!

Perfecţiunea Espresso este promisiunea pe care Starbucks o face lumii întregi, însă este şi o promisiune personală pe care fiecare barista Starbucks o face faţă de tine, personal. De aceea, toţi barista se vor prezenta înainte de a-ţi prepara băutura! Şi tot de aceea, te vor întreba cum te numeşti, pentru a-ţi scrie numele pe cană, ca un simbol al promisiunii Starbucks de a-ţi prepara o cafea. perfectă.

Ţi-ar plăcea să savurezi şi o prăjitură alături de băutura ta perfectă pe bază de espresso? Fă cunoştinţă cu noua vedetă a prăjiturilor Starbucks: New York Style Cheese Cake: două straturi de cremă de brânză fină, catifelată, aşezate cu graţie deasupra unei cruste gustoase de pesmet.

Pentru cafeaua ta de acasă, Starbucks îţi oferă în această primăvară prima cafea Starbucks® Blonde Roast cu adevărat uşor-prăjită. Această gamă include două noi sortimente de cafea: Starbucks Veranda Blend™ o cafea delicată, cu un amestec de arome din America Latină şi note de nucă de cocos şi alune uşor prăjite şi Starbucks Willow Blend™ un mix proaspăt de cafea realizat din sortimente de cafea din America Latină şi din Africa de Est, nuanţat de o uşoară aromă de citrice.

Vino şi sărbătoreşte anotimpul reînnoirii la Starbucks, în fiecare cană, în fiecare zi!.

"Stiri: Stiri: Perfecţiunea Espresso în fiecare cană, în fiecare zi!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent