· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Pericolul din supermarket: Atentie la etichete!

O mare parte dintre produsele din supermarketuri conţin aproape jumătate din doza zilnică de sare recomandată pentru adulţi, în timp ce gustările pot conţine aproape o treime, arată o analiză recentă realizată de publicaţia „The Telegraph.

Cum să cheltui mai puţini bani la cumpărături? Află cum te păcălesc magazinele, in articolul de
html">aici

Multe produse alimentare, precum sandwich-urile, peştele afumat şi preparatele din carne, conţin cel puţin o treime din doza zilnică de sare recomandată unui adult, scrie „The Telegraph.

Atenţie la ce mănânci! Vezi ETICHETELE CARE TE PĂCĂLESC, aici

Un studiu, realizat pe 50 de produse aflate în raioanele unora dintre cele mai renumite supermaketuri, dezvăluie că supele, carnea, salatele şi „micile gustări conţin mai mult de un sfert din cele şase grame de sare, limita de zi cu zi.

PANGASIUS, otrava care se vinde file în supermarket. Dezvăluiri INCREDIBILE despre acest peşte VIDEO

Experţii spun că nivelurile de sare din multe alimente sunt „inutil de mari şi trag un semnal de alarmă producătorilor, sfătuindu-i să reducă doza pentru a ajuta la „salvarea vieţilor. Aceştia avertizează că există „o mulţime de dovezi care leagă consumul ridicat de sare de tensiunile arteriale, care cresc riscul apariţiei bolilor de inimă şi a accidentelor vasculare cerebrale.

Mai multe detalii despre pericolul alimentelor din supermarket pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent