· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Petrecerea de sfârşit de vacanţă la Băneasa Shopping CityPe 11 şi 12 septembrie, începând cu ora 16:00, Băneasa Shopping City invită toţi copiii la cea mai veselă petrecerea de final de vacanţă şi început de şcoală.

Petrecerea va include o serie de activităţi care să facă o trecere plăcută de la perioada de vacanţă la spiritul şcolii. Atmosfera va fi întreţinută de un MC, care îi va invita pe cei mici la un spectacol de muzică şi dans şi îi va încuraja apoi să participe la parada modei. În plus, cei mici vor avea ocazia de a se fotografia alături de mascotele lor preferate din desenele Cartoon Network: Flapjack, Scooby-Doom şi Scrat şi Sid.Pe tot parcursul petrecerii se vor desfăşura şi o serie de concursuri cu premii : va fi premiată « Cea mai frumoasă uniformă”, cea mai frumoasă voce la concursul de karaoke şi cele mai isteţe răspunsuri la concursul de cultură generală pe echipe.

Mai mult, pentru că începutul şcolii este un prilej de înnoire a garderobei copiilor, Băneasa Shopping City vine în întâmpinarea părinţilor cu oferte speciale la haine, încălţăminte şi alte articole şcolare. Ofertele sunt cuprinse într-un Carnet de Reduceri, pe care părinţii îl pot ridica de la Biroul de Informaţii. Promoţiile speciale sunt valabile în perioada 28 august-20 septembrie, in magazinele partenere din Băneasa Shopping City.

"Stiri: Stiri: Petrecerea de sfârşit de vacanţă la Băneasa Shopping City" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent