· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Petrece ultimele zile de vacanta in Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City si Feeria continua seria celor mai interesante programe after-school, pana duminica 16 septembrie.

jpg"/>


Daca weeekend-ul trecut micutii au început sa-si descopere talentul, mai au posibilitatea si în acest sfarsit de saptamana sa experimenteze noi activitati.

In zilele de joi si vineri, între orele 17.00 si 20.00, copiii vor descoperi lumea fascinanta a echitatiei cu ajutorul reprezentantilor clubului Equestria (www.equestria.ro) în zona exterioara a Town Square, Baneasa Shopping City.

Cristian Leana, specialistul în cubul Rubik, care si-a demonstrat îndemanarea la emisiunea „Romanii au Talent”, va fi gazda Zonei IQ împreuna cu reprezentatii SpeedCubing (www.speedcubing.ro). Acestia vor face demonstratii, asigurand totodata si îndrumarea micutilor care vor sa afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.

Artele martiale, recunoscute pentru disciplina pe care o impun, beneficiaza de propriul spatiu de desfasurare. Reprezentantii clubului Bushido Taekwando (www.bushido.ro) vor initia copiii în practica acestui sport si vor avea show-uri demonstrative.

Zona de dans este condusa de profesionistii de la Moty Dance School, Mykadodance si Performers. Street dance, vals, latino sunt doar cateva dintre stilurile ce vor putea fi explorate. Pentru weekend, scolile de dans au pregatit show-uri demonstrative si coregrafii speciale foarte usor de învatat.

Copiii pot face cunostinta cu fascinanta lume a artei fiind îndrumati de reprezentantii gradinitei Copil Istet, combinand activitatile de pictura cu origami si desen.

Micutii cu varste cuprinse între 3 si 6 ani sunt asteptati în Feeria în Zona de jocuri interactive. X si 0, puzzle, modelare cu plastilina si bazele stiintei sunt doar cateva dintre activitatile pregatite pentru ei.

Programul special se va desfasura joi si vineri, în intervalul 18:00-20:00 si în weekend între orele 13:00 si 20:00, în toate zonele special amenajate pentru copii. Mai multe detalii pe www.baneasashoppingcity.ro si facebook.com/BaneasaShoppingCity.

Te asteptam în Baneasa Shopping City sa afli ce i se potriveste cu adevarat copilului tau! .
"Stiri: Stiri: Petrece ultimele zile de vacanta in Baneasa Shopping City" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent