· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Picioarele tale, vedete pe plajă în această vară!

A venit timpul să nu-ţi mai ascunzi picioarele şi să păşeşti pe plaja fiebinte cu încrederea unui fotomodel ce defilează pe podiumurile din Milano, Paris sau NY. Singura ta acoperire trebuie să fie o pălărie cu boruri foarte largi şi, eventual, un pareo în culori pastelate.
Şi, în timp ce-ţi faci planurile de vacanţă, urmează sfaturile Titania care îţi vor conduce paşii spre strălucire.

Te gândeşti ce plajă să alegi? Unde este nisipul mai fin şi mai potrivit pentru nişte picioare de vedetă? Îţi lăsăm ţie această alegere, iar noi îţi recomandăm între timp cea mai potrivită pilă cu ajutorul careia să-ţi îngrijeşti unghiile.

Este o pilă de unghii Solingen, acoperită cu un strat ultra fin de micro-pulbere de safir care asigură un tratament delicat pentru unghii astfel încât să nu le rupă sau exfolieze. Şi ca să te simţi ca o vedetă, află că această pilă este fabricată în Solingen, singurul oraş din lume al cărui nume este înregistrat ca marcă tocmai pentru calitatea produselor sale; vei constata că pila Solingen este şi foarte rezistentă în timp.
Dacă tu te gândeşti ce culoare să aibă costumul de baie ca să îţi pună în evidenţă pielea, noi vrem să te ajutăm să ai o piele catifelată şi fină chiar şi pe călcâie. Şi ştim exact ce-ţi trebuie: crema exfoliantă pentru picioare de la Titania, cu extract de castană sălbatică ce exfoliază blând pielea de pe călcâie, tălpi şi gambe. Uleiul de cruşin hidratează intensiv şi revitalizează pielea.

Nu! La încălţăminte să nu te gândeşti. Nu vei mai avea nevoie de încălţări care să-ţi ascundă călcâiele crăpate. Avem noi soluţia potrivită: crema de călcâie Titania. Este o cremă intensivă, cu un efect puternic de hidratare şi cicatrizare. Îmbogăţită cu extract de castane ce fortifică pielea, dar şi cu mentol şi camfor, crema Titania ajută la regenerarea zonei afectate.

Suntem gata? Fă-ţi bagajul şi. plaja e a ta! Un moment. Nu uita gelul răcoritor de la Titania. Sigur vei avea nevoie de el. Munca de fotomodel nu este atât de uşoară. Când îţi vei simti tălpile şi gambele obosite gelul îți va da o senzaţie de răcoare şi revitalizare. Senzaţiiile de arsură şi umflăturile vor fi reduse simţitor.

Dacă vei rămâne în până de produse Titania, să ştii că nu va trebui să mergi până în Germania - ţara de provenienţă - le găseşti în lanţurile de magazine Carrefour, Cora, Real şi Auchan, dar nu la preţuri ca pentru o vedeta .
Preţuri recomandate:
Pilă Solingen – 8.60 ron
Cremă exfoliantă – 11 ron
Cremă călcâie crăpate – 13.40 ron
Gel răcoritor – 11.70 ron


Pentru detalii şi noutăţi ne găseşti pe pagina de Facebook www.facebook.com/Titania.Romania
Noi abia aşteptăm să aflăm veşti despre tine! .

"Stiri: Stiri: Picioarele tale, vedete pe plajă în această vară!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent