· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: PlantExtrakt


Daca vrei sa alegi un produs extras din plante cu adevarat natural si de calitate, alege produsele Plantextrakt.

De ce? Pentru ca, atunci cand spui Plantextrakt , spui experienta si calitate.

Intr-o zona inconjurata de livezi la circa 15 kilometri de Cluj-Napoca, functioneaza de peste 20 de ani PlantExtrakt. Aici se fabrica, dupa retete originale de extractie a principiilor active, medicamente homeopate, produse fitoterapice si gemoterapice (obtinute numai din partile tinere ale plantelor).
Pentru ca promisiunea de mentinere a celor mai inalte standarde de calitate sa poata fi respectata, PlantExtrakt foloseste in fabricatie plante cultivate pe terenuri proprii, 100% controlate in ce priveste nivelul de poluare.

O echipa de specialisti agronomi supervizeaza cultivarea, cresterea si recoltarea de plante in mod ecologic pe cele peste 80 de hectare de teren ale PlantExtrakt.Odata recoltata, planta ajunge in mai putin de o ora in prima faza de fabricatie. Astfel se reuseste transferarea integrala a proprietatilor curative ale plantei in produsul final.
Dealtfel, caracteristica de baza a produselor PlantExtrakt este fabricaţia extractelor vegetale (tincturi mama, macerate glicerinice) din PLANTE PROASPETE.
Prin renunţarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete se păstrează nealterat fitocomplexul care confera puterea tamaduitoare a produsului fitoterapic.

Garanţia calităţii extractelor este data de autorizarea firmei de către Agenţia Naţionala a Medicamentului, precum si de menţinerea de mai bine de 17 ani pe piaţa externa. Renumele de care se bucura produsele PlantExtrakt in tari precum Germania, Austria, Italia, Japonia, India sau Tarile Baltice constituie mandria intregii echipe.

Anual, compania este inspectata de către beneficiarii externi într-un program organizat de audituri de calitate. Se urmăreşte analiza solurilor la culturile ecologice si pe zonele de recoltare, urmărirea fabricaţiei în dosarele de înregistrare a producţiei si în documentele de calitate, respectarea condiţiilor de lucru specifice si în mod deosebit sistemul de Management al Calităţii.

In spatele produselor PlantExtrakt stau oamenii - o echipa pasionata de profesionisti ce are grija ca, in permanenta, produsele sa fie fabricate la standarde de calitate recunoscute oriunde in lume.

LABORATOARELE PLANTEXTRAKT produc si comercializează:
• Produse homeopatice
• Produse fitoterapice sub formă de soluţii
• Produse gemoterapice sub formă de soluţii
• Tincturi
• Produse fitoterapice sub formă de: comprimate, capsule, drajeuri
• Unguente: creme, geluri cu efect terapeutic

Afla mai multe despre compania PlantExtrakt pe: www.plantextrakt.ro si www.gemoterapie.ro .

"Stiri: Stiri: PlantExtrakt" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent