· articole
· intamplari

Alaptare: Alaptare: Plimbare pentru alaptareLa Leche League International organizeaza a 11-a oara Plimbarea Internationala pentru Alaptare.

Cu aceasta ocazie, parinti.com organizeaza o sedinta de chat cu tema "Alaptarea" in data de 14 august 2002, incepand de la ora 22, ora Romaniei.

Mii de familii in care se alapteaza, suporterii lor si cadre medicale profesionale din intreaga lume vor participa la aceste plimbari in diferite locuri pe glob, in perioada 15 mai - 15 septembrie 2002.Multe din aceste Plimbari Internationale se vor tine in perioada 1-7 august proclamata Saptamana Internationala a Alaptarii de catre Alianta Mondiala pentru Alaptare (Alliance for Breastfeeding Action - WABA) impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si UNICEF. Participantii vor promova scopul Ligii La Leche (LLLI) de a creste incidenta si durata alaptarii in intreaga lume.

Tema Saptamanii Internationale a Alaptarii este Alaptarea: Mame sanatoase, bebelusi sanatosi.

Pentru a forma comunitati constiente de importanta alaptarii pentru mame si copiii din intreaga lume, participantii sunt asteptati sa faca donatii pentru LLLI sa-si poata implini misiunea de a da suport de-la-mama-la-mama, educatie si incurajarea tuturor femeilor care vor sa-si alapteze copiii.

1 august 2002 marcheaza a 13-a aniversare a semnarii Declaratiei Innocenti de Protectie, Promovare si Suport a Alaptarii care a fost dezvoltat si adoptat de 32 guverne si 10 Agentii ale Natiunilor Unite, printre care si Romania.

Nu uita!
14 august 2002, incepand de la ora 22, ora Romaniei - chat: Alaptarea

Ai probleme cu alaptatul? Esti binevenit.
Poti sa dai sfaturi? Esti binevenit.
Te pregatesti sa alaptezi? Esti binevenit.
Sau pur si simplu te intereseaza tema? Esti binevenit.

parinti.com.

"Alaptare: Alaptare: Plimbare pentru alaptare" | cont nou | 2 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
10.08.02 02:20: muztu
Imi place articolul asta foarte mult, mai ales ca tot ce scrie in el e perfect adevarat, in special pentru Romania. Eu am facut parte din randul mamicilor care a consumat timp si multi bani ( vai ce de bani... ) pentru laptele praf.
Ce vreau eu sa zic e, ca ar trebui incurajate si mamicile care din diferite motive nu pot alapta. Eu cand am vazut ca nu am lapte suficient pentru micuta m-am pus pe un plans de zici ca cine stie ce s-ar fi intamplat. Mi-era frica ca bebe al meu nefiind alaptat natural va fi tot timpul bolnav, nu va creste sanatos si alte prostii. Am acceptat cu greu toate incurajarile si exemplele care mi se dadeau de copii sanatosi care erau alaptati artificial.
Sunt de acord ca laptele mamei e cel mai bun, nu am nimic de obiectat, dar trebuie spus ca si laptele praf e aproape la fel de bun.
Cred ca n-ati inteles nimic din ce am vrut sa spun, dar mi-am adus aminte de aceea perioada si tare bine mi-ar fi prins sa citesc atunci articolul asta, dar... cu un comentariu, oricat de mic, referitor si la laptele praf.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

24.07.10 16:28: bebet
Buna, sunt noua pe acest forum cat si mamica si vroiam sa va spun ca legat de alaptatul in locurile publice, oricare ar fi acestea, are acum o solutie. Si eu am avut aceasta problema pentru baiatul meu, Tudor, care acum face 10 luni. Si am gasit bebet.ro, pe care il recomand cu caldura - ofera niste huse de alaptat, special adaptate bebelusilor cat si anotimpului, cu un design fantastic. Personalul firmei este cat se poate de serios. Sunt foarte incantata de site si de sfaturile utile oferite. Multumesc tuturor celor care posteaza.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.6
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent