· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Polygemma, o noua gama de produse PlantExtrakt -sanatate de la natura

Natura, simbol al vietii, sanatatii si al fortei are si numeroase proprietati terapeutice, fructificate inca din vechime. PlantExtrakt iti aduce sanatatea naturii in noua gama Polygemma prin intermediul gemoterapiei. Aceasta foloseşte partea tânără de plantă (mugure, mlădiţă, radicele, sevă, seminţe, etc), cu efect detoxifiant şi cu organotropism specific.Folosindu-se de experienta acumulata in cei 20 de ani de existenta, PlantExtrakt lanseaza doua preparate gemoterapice din Gama Polygemma, altele urmand in viitor:

Polygemma sinusuri este o combinatie de extracte gemoterapice ce ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute din răcelile care afectează sinusurile si este destinat adultilor si copiilor de peste 7 ani.

Contine extracte din: muguri de Carpen – cu actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta, muguri de Coacaz negru – „cortizon natural” cu actiune antiinflamatoare si antialergica, muguri de mesteacan pufos - actioneaza in prima etapa a procesului inflamator si stimuleaza procesele catabolice, muguri din Arin negru – cu actiune antiinflamataoare generala.
Pe langa toate acestea, se adauga beneficiile pe care le puteti obtine dupa cure repetate: imbunatatirea circulatiei la nivel cerebral si coronarian, reducerea inflamatiei de la toate nivelele din organism, efect antihemiragic, antispastic si cicatrizant al tesutului hepatic si la nivelul colonului, efect drenor general, ajutand la eliminarea toxinelor si la fortificarea organismului.

Polygemma cai urinare foloseste o combinaţie de extracte gemoterapice ce ajută la ameliorarea simptomelor din infecţii urinare prin efectul dezinfectant şi detoxifiant şi prin creşterea diurezei.De asemenea, poate duce la scaderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare. Poate fi folosit de catre adulti si copii peste 7 ani.


.

"Stiri: Stiri: Polygemma, o noua gama de produse PlantExtrakt -sanatate de la natura " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent