· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Praline Primola , Primoline - finetea si aroma ciocolatei

Pralinele au fost, cum altfel, inventate de un francez si asa au aparut aceste mici delicii perfecte . o inghititura minunata din ciocolata si avand fel de fel de umpluturi ce iti mangaie simturile.
Primola, una dintre principalele marci de ciocolata, iti ofera o gama variata de sortimente de praline:
- Gama Primola contine 3 sortimente: Praline ciocolata lapte cu crema cacao si cereale, Praline ciocolata amaruie cu crema de frisca si cereale si Praline asortate.
Pret recomandat 8 – 8.5 Ron/cutie
- Gama Primoline contine 5 sortimente: Praline ciocolata lapte si crema cacao cu alune crocante, Praline ciocolata alba si crema capucino, Praline ciocolata lapte si crema cognac, Praline ciocolata lapte si crema caramel, Praline asortate.
Pret recomandat 8.5 - 10 Ron/cutie

Sortimentele noastre varitate de praline satisfac toate gusturile. Iti plac frisca sau alunele, preferi ciocolata cu lapte, amaruie sau alba ? Ei bine. le poti avea acum intr-o editie limitata si cu un ambalaj deosebit, de sarbatoare, potrivite pentru cadou sau pentru a le consuma alaturi de cei dragi.

Toate pralinele au ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectionate, in combinatii clasice sau inovatoare, ce au ca rezultat final un gust savuros si catifelat, caracteristic produselor Primola .

"Stiri: Stiri: Praline Primola , Primoline - finetea si aroma ciocolatei " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent