· articole
· intamplari

Prima donatie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin” catre 3 spitale din BucurestiSpitalele Cantacuzino, Pantelimon şi Filantropia din Bucureşti vor primi prima donaţie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers® şi UNICEF, îşi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global.

Părinţii din România s-au implicat si au fost printre cei mai activi susţinători ai campaniei în ediţiile trecute. Pampers® si UNICEF le mulţumesc, incercand la randul lor sa ofere nou-nascutilor cele mai bune conditii din primele momente de viata. De aceea, Pampers® va dona maternităţilor din patru oraşe, mobilier pentru nou-născuţi şi scutece Pampers®. Mămicile sunt cele care decid unde ajung aceste donaţii. Mulţumită susţinerii lor, prima donaţie se va face in Bucuresti, pentru spitalele Cantacuzino, Filantropia şi Pantelimon.

Donaţiile vor ajuta la dotarea maternităţilor cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou - nascutilor conditii cat mai bune. Astfel, maternitatea spitalului Cantacuzino şi cea din spitalul Pantelimon vor primi donaţii care constau în scutece Pampers, 10 pătuţuri neonatale şi 10 mese de schimbat, iar spitalul Filantropia va primi 20 de pătuţuri neonatale şi 20 de scaune de alăptat.

Deja au fost desemnate si următoarele două orașe câștigătoare după București: Timișoara și Iași. Părinţii din România pot susţine în continuare următoarea maternitate care va primi donațiile Pampers, intrând pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, participând la mozaicul Pampers®, şi votând oraşul pe care îl susţin.

Ca şi în anii trecuţi, părinţii din ţară pot ajuta familiile afectate de tetanos din intreaga lume, să primească o şansă la viaţă. În cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau şerveţele umede cumpărate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin antitetanos.Până acum, susţinători din întreaga lume ai campaniei iniţiate de către Pampers® şi UNICEF au reuşit, printr-un singur gest, să schimbe vieţile a 100 de milioane de oameni. În România, campania a dus la donarea sumei necesare achiziţionării a 4,6 milioane de vaccinuri, prin bunavointa părinţilor din toată ţara. Pampers® şi UNICEF le mulţumesc şi, pentru că ajutorul fiecăruia dintre noi contează, pentru a putea face o schimbare vizibilă, lansează un nou apel către părinţi, pentru a contribui la salvarea celor care încă au nevoie de ajutor.

"Prima donatie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin” catre 3 spitale din Bucuresti" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent