· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Primavara vine cu optimism si idei extravagante de la revista CASA SI GRADINA!

Schimbarea anotimpului ne da un suflu nou, asteptam cu nerabdare zilele placute de primavara cand soarele ne va zambi si vom vedea totul intr-o lumina noua.

Am indraznit in paginile revistei Casa si Gradina sa visam in roz, culoarea anului 2014. Ti-am pregatit un pictorial in care nuantele primavaratice se potrivesc perfect in spatiile de locuit. Paleta e diversa, iar daca stii sa faci alegeri in functie de personalitatea ta, rezultatul poate fi spectaculos.Vrei sa stii cum arata casa unui palarier? Kristina Dragomir, indragita creatoare de palarii, ne-a invitat in casa ei si ne-a povestit despre arta, arhitectura si succesul in moda internationala.

Acum poti avea flori in tot timpul anului. Iti prezentam in Casa si Gradina un balcon superb decorat cu flori. Vei afla totul despre suava narcisa, iar Stefan Wagner iți va spune cum a creat primul soi de trandafir.

Redescopera alaturi de Casa si Gradina valoarea elementelor traditionale. Pune-le la loc de cinste nu numai in locuinte, ci si in gradini, unde soiurile de legume si fructe romanesti iti vor aduce aminte de savoarea vacantelor de alta data!

Cumpara acum revista Casa si Gradina de la orice punct de difuzare a presei!


.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent