· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Prima vânătoare de comori în Grădina Botanică din Cluj-Napoca!

Autor: krisss
data publicarii: 09.06.07
Grădina Botanică Alexandru Borza din Cluj-Napoca va găzdui sâmbătă, 9 iunie 2007, un eveniment inedit dedicat Zilei Copilului. Cei mai mici vizitatori se vor putea bucura împreună cu părinţii de o vânătoare de comori, clovni care fac figurine din baloane şi face-painting, momente umoristice, jocuri şi un cufăr plin cu jucării.
Înscrierile se fac la intrarea în Grădina Botanică la orice oră în intervalul 11.00-17.

00.„Grădina Copilului şi a Părintelui” îşi propune să îi aducă pe copii mai aproape de natură, încurajând învăţarea împreună cu părinţii.
Pe parcursul vânătorii de comori, echipele alcătuite din copii şi părinţi vor parcurge un traseu prin Gradina botanică, în care vor întâlni personaje de poveste, vor răspunde la întrebări legate de natură, vor dezlega mistere - totul pentru a ajunge la cufărul comorii.
Un eveniment similar a fost organizat pe 2 iunie în Bucureşti şi s-a bucurat de participarea a peste1.300 de copii şi părinţi.

Evenimentul face parte din proiectul „Grădina Botanică – Grădina oraşului tău”, iniţiat de ONG Team Work în Bucureşti şi Cluj, propunându-şi să aducă grădinile botanice din aceste oraşe în atenţia cetăţenilor drept spaţii ce trebuie protejate, spaţii culturale, spaţii educaţionale. Acest proiect include evenimentele „Curăţenia de primăvară”, „Grădina Culturală”, „Grădina Copilului şi a Părintelui” şi „Curăţenia de Toamnă”.

"Stiri: Stiri: Prima vânătoare de comori în Grădina Botanică din Cluj-Napoca!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de krisss

Evaluare
scor mediu 2.75
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent