· articole
· intamplari

Prinde febra intr-o secunda!
Copiii sunt cei mai vulnerabili in fata racelilor.

Cu siguranta ti s-a intamplat ca cel mic sa raceasca si sa nu stii cum sa il tratezi mai repede. De multe ori crezi ca de vina e aerul rece sau contactul cu persoane racite dar, alteori, pur si simplu nu stii cum a putut sa raceasca. Unul din aspectele care te alerteaza cel mai tare este febra copilului. Suntem obisnuiti ca imediat ce detectam temperatura crescuta, sa facem tot posibilul pentru a o reduce.

Febra este de fapt mijlocul prin care suntem atentionati ca am contactat un virus, iar organismul lupta impotriva lui cu ajutorul caldurii. Prin urmare, cand cel mic are febra, aceasta stare este semnul ca organismul lui actioneaza pentru a combate infectia.

Cum masori corect temperatura copilului?
Pentru copilasii mai mici de 3 ani, este o mare provocare sa masori temperatura cu termometrul traditional. Bebelusul deja sufera din cauza starii proaste si este foarte dificil sa stea nemiscat pana ce termometrul inregistreza valoarea temperaturii. In plus, daca cel mic doarme, inseamna sa il trezesti ca sa ii poti lua temperatura.

Cel mai simplu este sa folosesti un termometru cu infrarosu, ce masoara in 1-3 secunde. Thermoval duo scan este ajutorul tau de incredere in acest caz. Tehnologia avansata permite masurarea temperaturii in ureche si pe frunte cu acelasi termometru – practic, ai doua produse intr-unul singur.

Masoara rapid temperatura, fara a deranja bebelusul!
Senzorul de masurare al termometrului Thermoval duo scan detecteaza radiatia infrarosie emisa de timpan/ suprafata fruntii si afiseaza rezultatul intr-o secunda daca masori in ureche sau 3 secunde daca masori pe frunte. Astfel, poti sa masori rapid tamperatura, chiar si in momente dificile: cand bebelusul este agitat sau cand doarme, fara a-l trezi. Nu trebuie nici sa aprinzi lumina in camera micutului, pentru ca termometrul are ecranul luminat.

Thermoval duo scan determina valorile reale, apropiate de temperatura interna a corpului. In special masurarea in ureche, este similara ca exactitate masuratorii rectale, fara a avea inconvenientele ei.

La nou nascuti, canalul auditiv este sensibil si nu este recomandat sa masori temperatura in ureche. Astfel, pana la varsta de 6 luni este bine sa masori temperatura pe frunte, iar dupa 6 luni poti masura fara grija temperatura copilului si in urechiusa.

Testeaza si tu termometrul pentru frunte si ureche Thermoval duo scan!
Participa la concurs www.masoarafebra.ro si poti castiga termometrul Thermoval duo scan sau un set compus din bavetica + bol cu capac si lingurita.Intra pe www.masoarafebra.ro.

.

"Prinde febra intr-o secunda!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent