· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Profesor mituit cu fasole si porumbei

Autor: Onush
data publicarii: 31.10.05
Profesorul de matematica Vasile Grecu de la Colegiul din Matasari - Gorj este judecat pentru ca a cerut si primit sume de bani si diverse bunuri de la elevi. Mai precis, spun anchetatorii, profesorul este acuzat ca, pentru a-i trece clasa, le-a cerut elevilor din clasa a XII-a sa-i aduca bidoane cu motorina (profesorul are un tractor), medicamente pentru animale sau fasole. Tarasenia a iesit la iveala dupa ce unul dintre elevi, Adrian-Ion P., a declarat ca i-a dat profesorului 35 litri de motorina in trimestrul I, iar acesta i-a cerut si in trimestrul II si chiar i-a reprosat ca motorina nu este de calitate buna.

Potrivit rechizitoriului, profesorul Grecu a mai primit fasole, medicamente cu uz veterinar, unelte pentru propria gospodarie si porumbei. In plus, Vasile Grecu facea meditatii cu o parte din elevii clasei, care plateau cate 150.000 de lei vechi pe sedinta.

Pe banii sindicatului
Alti doi dascali gorjeni, care sunt si lideri de sindicat, sunt cercetati penal pentru abuz in serviciu si delapidare. Potrivit procurorilor, Vasile Mija (liderul de sindicat al profesorilor gorjeni) si Ion Cioplea (presedintele profesorilor sindicalisti din Targu Carbunesti) si-au incheiat, din banii sindicatului, o polita de asigurare pentru risc managerial, ca beneficiari fiind trecuti membri ai familiilor acestora.Evenimentul Zilei.

"Stiri: Stiri: Profesor mituit cu fasole si porumbei" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent