· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Programa scolara 2015-2016 ar putea include si o ora de fotbal pe saptamana

Programa educaţională va include, începând cu anul şcolar 2015-2016, o oră de fotbal pe săptămână, pentru şcoala primară, gimnazială şi liceu, a anunţat premierul Victor Ponta.

Măsura a fost anunţată de Victor Ponta în timpul unei discuţii cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi ministrul Sportului, Gabriela Szabo, pe tema organizării la Bucureşti a unor partide din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020. La întâlnire au participat şi antrenorul echipei naţionale de fotbal, Anghel Iordănescu, vicepremierii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea.

romaniatv.net/elevii-ar-putea-studia-o-noua-materie-la-scoala-despre-ce-optional-este-vorba_177557.html">Elevii ar putea studia o NOUĂ MATERIE la şcoală. Despre ce OPŢIONAL este vorba

Ponta a anunţat astfel introducerea, în programa şcolară 2015-2016, a fotbalului. ''O oră pe săptămână (.) pentru şcoala primară, gimnazialăşi liceu, desfăşurarea programului de integrare socială prin sport (.) şi, de asemenea, un program de competiţii la nivelul Corpului Diplomatic pe care MAE îl va gestiona', a spus premierul.

Ponta a susţinut de asemenea că trebuie realizat, în primul rând, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, un program de construcţie a 400 terenuri de fotbal la nivel naţional, la care se adaugă modernizarea stadioanelor Steaua, Dinamo şi Rapid, precum şi a celui din vecinătatea Arcului de Triumf, din Bucureşti, unde terenurile vor fi folosite pentru antrenament.

Mai multe detalii pe RomâniaTV.net. .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent