· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Programa scolara: Cand se dau tezele si cand vine urmatoarea vacanta

Cursurile anului de învăţământ 2013-2014 au început pe 16 septembrie şi se vor încheia în 20 iunie, semestrele şcolare vor fi împărţite în mod egal, vacanţa intersemestrială va fi între 1 şi 9 februarie, iar pentru prima dată elevii vor avea liber şi a treia zi de Paşti, potrivit proiectului MEN, citat de RomâniaTV.

NET.


Una dintre noutăţile anului de învăţământ 2013-2014 este împărţirea semestrelor şcolare în mod egal, astfel încât să se poată realiza un echilbru între timpul alocat studiului şi cel destinat asimilării învăţării şi perioadei de odihnă.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu vacanţa elevilor? Propunere inedită în Parlament

Un alt element de noutate în viitorul an şcolar este acela că elevii vor avea liber şi în a treia zi de Paşti, respectiv marţi 22 aprilie 2014.
Cursurile anului şcolar 2013-2014 vor începe în 16 septembrie şi se vor încheia în 20 iunie. Prima vacanţă a fost în perioada 2 - 10 noiembrie 2013, doar pentru elevii din învăţământul primar şi pentru copiii din grupele din învăţământul preşcolar.

Când se vor da tezele

Tezele din semestrul întâi al anului şcolar 2013-2014 vor fi susţinute, de regulă, până la 20 decembrie 2013, iar cele din semestrul al doilea, până în 23 mai 2014. În situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climaterice locale speciale şi de specificul şcolii, inspectoratele şcolare pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar, potrivit proiectului.

Află pe RomâniaTV.NET când vine următoarea vacanţă şi programul tezelor.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent