· articole
· intamplari

Pseudo Dictionar de educatie - AvertismentSa fim bine intelesi, de la inceput: cine va urmari acest "serial" nu se va alege cu niste precepte educationale care sa serveasca tale quale.

In primul rand, vreau sa atrag atentia asupra faptului ca am ales acest titlu pentru ca voi pune in discutie un numar de cuvinte-cheie, nu neaparat in ordine alfabetica: elev, scoala, carte, invatator, etc. etc., care vorbesc de la sine despre domeniul pe care–l supunem atentiei Dumneavoastra, parintii, dar nu numai.Apoi, nu vom da definitii de tipul celor existente in orice dictionar, ci, daca va fi posibil, vom incerca o atitudine polemica, si, intr-un caz si mai fericit, vom apela la exemple din experienta noastra, invitandu-va sa meditati asupra lor, in mod constructiv.

Daca va fi cazul, vom intra in "dialog" despre acesti termeni. Speram ca, de-a lungul acestui an scolar, acest dialog sa aiba un impact benefic pentru toti.

Cu bine,
Ion D. Mierlutiu.

"Pseudo Dictionar de educatie - Avertisment" | cont nou | 4 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
29.09.03 17:37: arond
Astept cu nerabdare continuarea articolului. Nu intarzia cu urmatoarele "episoade". Ma intereseaza tot ceea ce este legat de activitatile educationale, cu accent pe invatamantul primar. Cu bine.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

30.09.03 02:14: Carmella
Si eu astept cu nerabdare urmarea, prea ne tine cu sufletul la gura :)
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3.4
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent