· articole
· intamplari

Recomandare de film: Avioane: Echipa de interventii

Autor: Anonim
data publicarii: 17.07.14Vrei să îl duci pe cel mic la o animație plină de acțiune? „Avioane: Echipa de intervenţii” va fi cu siguranţă pe placul lui.Disney lansează o nouă producţie pentru copii şi nu numai: „Avioane: Echipa de intervenţii”. Când marele campion la curse aeriene Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu în traducere) află că a suferit daune grave şi nu mai poate concura, lumea pare că s-a sfârşit. Însă vrând să îşi ajute prietenii, el se alătură unui escadron de pompieri de elită şi trece prin tot felul de aventuri.

Regizată de Bobs Gannaway şi produsă de Ferrell Barron, noua producţie Disney promite să aducă doza de adrenalină necesară unei veri fierbinţi şi să readucă în prim-plan supereroi deja cunoscuţi şi iubiţi de copiii din toată lumea.

Deşi este un film pentru copii, „Avioane: Echipa de intervenţii” are un scenariu poate mai bun decât multe filme recente destinate celor mari. În plus, şi personajele sunt conturate foarte bine, astfel încât ţie sau puştiului tău nu vă va fi greu să le îndrăgiţi foarte repede.
De apreciat sunt şi detaliile, cum ar fi simpaticele văcuţe şi căprioare din pădure ce sunt maşinuţe sau păsările-avionaşe.

De asemenea, pentru că două dintre personaje sunt elicoptere, celebrul pilot Chuck Aaron a supravegheat totul pentru ca orice fel de greşeală să fie evitată. Cât despre parcul naţional din film, acesta este inspirat de la parcurile americane Yosemite şi Yellowstone, motiv pentru care directorul departamentului care gestionează parcurile naţionale din SUA a fost chemat la studiourile Disney. Rolul său a fost de a verifica dacă detaliile specifice unui astfel de loc sunt redate fidel.

Prima parte a filmului a avut premiera pe 9 august 2013 şi a reuşit un succes de box office de aproape 220 de milioane de dolari în întreaga lume, fiind o animaţie îndrăgită de toţi copiii.

Produs în 3D, „Avioane: Echipa de intervenţii” va ajunge pe marile ecrane din toată ţara pe 18 iulie 2014.

Autor: Alina Neamtu.
Foto credit: disney.ro.

"Recomandare de film: Avioane: Echipa de interventii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de Anonim

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent