· articole
· intamplari

Recomandari istete de gadgeturi destinate copiilor si familieijpg?oh=a14783eefc5701c39617d5cccfd52f09&oe=57F20B96&__gda__=1477101341_a09b741f5908f10866cc9912c99b9625"/>
Părinții achiziționează tot mai multe gadgeturi destinate copiilor, pe fondul unei scăderi semnificative a prețurilor pentru acest segment de produse.

Vânzările la gadget-urile destinate copiilor s-au triplat în primele șase luni ale acestui an, potrivit retailer-ului de telecom EuroGsm. Mai mult, în ultimul an, prețurile la accesoriile și gadget-urile pentru copii au înregistrat o scădere de până la aproximativ 30% (într-un context din ce în ce mai competitiv pentru acest tip de produse).

Astfel, prima jumătate a anului 2016 s-a remarcat printr-o creștere a interesului clienților EuroGsm pentru produsele inteligente destinate copiilor. Dintre acestea, cele mai căutate gadgeturi pentru copii și familie au fost ceasul Vonino Kid și brățara LG Kizon, cu funcții de localizare pentru copil, se arată într-un comunicat al retailer-ului.

Anul trecut, cele mai mari vânzări la categoria produse pentru copii au fost înregistrate pentru accesoriile licențiate - personaje din desene animate și ceasuri inteligente

Recomandări de gadget-uri și accesorii de la The PhoneGeeks, specialiștii EuroGSM

Brățara LG W-105T Kizon te ajută să știi în permanență unde se află cei mici, cu ajutorul unei cartele microSIM și a serviciilor de localizare.

Carkit Bluetooth Jabra Drive este un gadget superior unei căști Bluetooth datorită faptului că nu trebuie să-l porți asupra ta și nu te incomodează. Mai mult, autonomia șoferului este nelimitată, carkit-ul având posibilitatea de a rămâne conectat în permanență la sursa de curent. Jabra Drive se conectează automat la telefon în momentul în care te afli în autoturism, fiind dotat și cu un microfon suplimentar pentru anularea zgomotului de fond.

Carkit Bluetooth Parrot Minikit Neo 2 HD multipoint este o variantă avansată a carkit-urilor clasice versiune care se poate conecta simultan la două telefoane. Folosind butonul proeminent central poți accesa mai multe funcții, inclusiv sincronizarea agendei telefonice pentru efectuarea apelurilor prin comandă vocală. Zgomotul de fond să nu este și oferă o excelentă claritate a sunetului.

Smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 3 G388F LTE este dedicat pasionaților de activități off-road și de aventuri outdoor extreme alături de întreaga familie. Ultra-rezistent, face față unor căzături de la înălțimi de până la 1,8 m, fiind foarte potrivit pentru bicicliștii și motocicliștii de cross. De asemenea, dispozitivul ruliează aplicații aplicațiile fără probleme. Printre cele mai utile funcții ale telefonului este cea de GPS-asistat, care îți este de ajutor atât în oraș, cât și în off-road. O altă recomandare de smartphone este Dual SIM Caterpillar CAT S40 LTE, cu un raport echilibrat performanțe- rezistență outdoor.

Foto: www.pixabay.com.
"Recomandari istete de gadgeturi destinate copiilor si familiei" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent