· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Recompensa in cazul Plopeni

Autor: onush
data publicarii: 06.08.05
Politistii constanteni ofera o recompensa de 20 de milioane de lei vechi pentru gasirea fetitei de sase ani, din satul constantean Plopeni, disparuta de cinci zile.
De asemenea, se pare ca oamenii legii au deja un cerc de patru suspecti in acest caz. Altfel, seful IPJ Constanta, Victor Popescu, a precizat ca peste o suta†de politisti de frontiera, jandarmi si†agenti a patru firme de paza si protectie au continuat sa o caute pe Andreea Mihaela Dodan. Printre voluntarii care au participat la cautari s-au aflat si parintii lui Vladut, copilul disparut in octombrie 2004 in zona manastirii Cocos si gasit mort dupa cinci zile in padurea Babadag.

Politistii Serviciului de Investigare† a Criminalitatii din cadrul IPJ Constanta au fost mobilizati in zona satului pentru a audia fiecare localnic si a cerceta orice indiciu, iar echipele de voluntari au fost intarite de o asociatie chinologica sosita cu patru caini de cautare. Urmele mirosite de caini s-au oprit la casa unde locuieste o prietena a fetitei disparute, care a declarat ca in ziua disparitiei Andreei s-a auzit in apropiere o caruta care a trecut pe langa imobil.


Ziua.

"Stiri: Stiri: Recompensa in cazul Plopeni" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent