· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Record: mama la 70 de ani

Autor: Onush
data publicarii: 16.07.08
O femeie din India, Omkari Panwar, in varsta de 70 de ani a nascut prin cezariana, cu o luna inainte de termen, doi gemeni: un baiat si o fetita, scriu publicatiile Scotsman si Daily Mail in editiile electronice.

In familie erau doua fete si cinci nepoti, dar femeia a facut fertilizare in vitro pentru ca isi dorea si un baiat si, mai ales, familia avea nevoie de un mostenitor. Sotul sau, in varsta de 77 de ani a facut tot posibilul ca sa-i indeplineasca dorinta : a renuntat la ferma sa, si-a vandut animalele, a imprumutat bani si-a ipotecat pamantul pentru a putea plati tratamentul.

Gemenii, care au avut la nastere mai putin de un kilogram fiecare sunt sanatosi si pot supravietui, spun medicii.

Sursa:Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Record: mama la 70 de ani" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
20.07.08 14:13: mimami
Stiu eu ce sa zic...Daca pana acum cativa ani, oamenii isi propuneau sa intre in cartea recordurilor pentru ca au parul sau unghiile cele mai lungi din lume, pentru ca au mancat cei mai multi ardei iuti intr-un timp record, pentru ca pot suporta nu stiu ce greutate pe abdomen etc, de cativa ani incoace ne propunem cu totul si cu totul alte minunatii: de exemplu sa facem copii la o varsta cat mai inaintata.Ce idealuri!?...in conditiile in care ai copii, e inadmisibil un astfel de moft. Pe doamna Iliescu a noastra o mai inteleg( cat de cat) - avea nevoie de un suflet apropiat care sa-i aline ultimii ani din viata. Toti ne dorim copii, vrem ca dupa ce noi nu vom mai fi aici sa continue ei ceea ce noi am inceput, sa ramana cineva care sa duca numele familiei mai departe...Dar familia Pinwar???Cu copii, cu nepoti( poate in curand si cu stranepoti)...asta chiar depaseste limitele nivelului meu de intelegere...Dar micutii astia au totusi o sansa, daca vor avea ghinionul sa isi piarda parintii( asa cum e si de asteptat) foarte devreme, vor fi poate crescuti cu aceeasi dragoste parinteasca de nepotii lor - care sigur le-ar putea fi parinti, iar cele doua surori mai mari, ar putea foarte bine suplini locul bunicilor( stim cata nevoie au copiii de afectiunea bunicilor care au un talent desavarsit in a-i rasfata...Ce e destul de amuzant in aceasta situatie? Faptul ca familia a facut eforturi materiale( ca sa nu le mai amintim pe cele morale) peste puterile ei. Ma intreb daca acesti copii vor avea din ce sa supravietuiasca dupa moartea parintilor...Se spune in articol: familia avea nevoie de un mostenitor - ce sa mai mosteneasca acum, dupa ce taticul a vandut toata agoniseala de-o viata, si-a ipotecat pamanturile etc.!?Oricum, bine a spus cine a spus mare ti-e gradina, Doamne...
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 3.2
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent