· articole
· intamplari

Redoxon Junior, noul aliat al copilului tău!În ultimul deceniu necesarul de vitamine şi minerale al organismului a crescut semnificativ pentru a compensa efectele nocive ale mediului înconjurător. Acest aspect este extrem de important mai ales când vine vorba de creşterea copiilor. O dietă şi un stil de viaţă sănătos nu mai reprezintă o siguranţă când discutăm despre sănătatea şi echilibrul organismului micuţilor. Una dintre vitaminele esenţiale pe întreg parcursul dezvoltării copilului este vitamina C.Aceasta este un micronutrient esential pentru organism care intervine în procesele metabolice de oxidoreducere, în metabolismul glucidelor, proteinelor şi grăsimilor. Vitamina C se gaseste in primul rand in legume si fructe. Având în vedere că este o vitamină instabilă care este distrusă de lumină, caldură, de procesele de preparare termică, prin depozitare şi congelare, iar corpul uman este incapabil să o producă, e recomandat un aport zilnic suplimentar de vitamina C în dietă.

Venind în întâmpinarea necesităţilor părinţilor, Bayer introduce pe piaţă în această primăvară vitamina C pentru copii. Redoxon Junior reprezintă combinaţia ideală de protecţie şi distracţie pe care adulţii o pot oferi micuţilor. Cu o formă jucăuşă şi haioasă, de jeleu, cu gust răcoritor de portocale, acesta va deveni imediat preferatul lor. Redoxon Junior se recomanda copiilor de peste 4 ani, este uşor de administrat, putând fi luat la orice oră din zi, pe tot parcursul anului.


Pentru a avea un copil sănătos şi pentru a-i menţine sistemul natural de apărare în stare excelentă, dieta zilnică trebuie completată cu aportul optim de vitamina C. Unul dintre rolurile fundamentale ale acesteia în organism este întărirea sistemului imunitar şi prevenirea infecţiilor, cum ar fi răceala sau gripa. Vitamina C ajută, de asemenea, la absorbţia fierului şi la formarea colagenului necesar creşterii şi dezvoltării ţesuturilor (oase, ligament, piele, tendoane).

Cunoscand cat de importanta este imunitatea copiilor in perioada de crestere, Bayer oferă mamelor posibilitatea de a îmbina partea practică cu cea distractivă, oferindu-le celor mici aportul necesar de vitamina C intr-un jeleu gustos. Produsul dedicat juniorilor este noul membru al familiei Redoxon, expertul în imunitate, lider mondial de 75 ani in piata de vitamina C. Redoxon reduce gravitatea şi durata simptomelor de răceală şi gripă, ajutând sistemul nostru imunitar să funcţioneze la cote maxime.

Astfel, Redoxon Junior devine cel mai nou, sănătos şi jucaus mod de a proteja copiii pe întreg parcursul anului, menţinându-le la nivel optim sistemul natural de apărare.

"Redoxon Junior, noul aliat al copilului tău!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre sanatate:
Masurarea temperaturii. Metode si tipuri de termometre folosite

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent