· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Reduceri saltele si somiere - somn mai odihnitor cu Salterra

Lasati grijile de o parte si profitati din plin de orele de somn, innoiti-va saltelele, pernele, pilotele si somierele!


Cine suntem?
Salterra este specialist multibrand in produse destinate somnului.

Saltelele, microsaltelele, pernele, pilotele si asternuturile din colectiile Salterra sunt realizate de cei mai cei mai puternici si mai inovatori specialisti in produse de somn din Europa.
Fiind distribuitor unic in Romania pentru produsele grupului Pikolin, Salterra va pune la dispozitie produse din brandurile Pikolin, Sunlay, Pikolin Home (importate din Spania), dar si produse fabricate in Romania, respectiv gama Sleep Comfort.

Ce vă oferim?
Colaborand doar cu producatori cu renume, va asiguram de calitatea produselor disponibile in portofoliul nostru. De asemenea, va oferim posibilitati multiple pentru orice tip de produs ati dori, de la saltele din spuma, saltele din spuma cu memorie de forma, saltele cu arc continuu, saltele din latex, microsaltele si somiere la perne clasice, perne ergonomice, pilote si lenjerii. Puteti alege produsele in functie de dimensiunile dorite, de producator sau in functie de materialul din care sunt fabricate, astfel incat sa va puteti organiza un culcus cat mai relaxant, dar sa asigurati si o pozitie corecta pentru un somn sanatos.

In plus, va oferim consultanta si sfaturi utile privind stilul de viata si secretele unui somn mai odihnitor. De exemplu, pentru evitarea insomniilor, recomandam un program stabil de somn, exercitii fizice de minimum 20 de minute si mese usoare inainte de culcare. Chiar si sforaitul poate fi diminuat: daca asezati cateva perne in plus sub cap si spate, astfel incat caile respiratorii sa aiba o pozitie cat mai relaxata, sau daca dormiti pe o parte, puteti sa il estompati sau sa il evitati in totalitate.
Pe langa toate acestea, va invitam sa profitati de reducerile noaste pana la sfarsitul lunii septembrie! Atat pe site-ul nostru, cat si in showroom-ul Salterra, beneficiati de reduceri la saltele si pilote si deasemenea beneficiati de reduceri la somiere reduceri si la perne, cu procente cuprinse intre 15 si 50.

Cum alegeti produsele potrivite?
Cele mai pretentioase produse sunt saltelele. Pentru a alege salteaua potrivita, va trebui sa optati pentru una cat mai elastica, nici prea moale, nici prea rigida, astfel incat sa fie asigurata pozitia corecta a coloanei vertebrale si a spatelui, in general. De asemenea, trebuie sa alegeti cu atentie materialul din care este fabricata salteaua: matlaseul trebuie sa permita eliminarea transpiratiei si o buna ventilare a echipamentului de somn.
Aproximativ aceleasi reguli se aplica si in cazul pernelor si al asternuturilor: pernele trebuie sa nu forteze pozitia coloanei vertebrale, iar lenjeriile sa permita corpului sa transpire.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent