· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Redu la jumatate, in mod natural, riscul de a contacta o raceala

Din vremuri indepartate, pamantul a fost binecuvantat si oamenii au cunoscut darurile naturii si puterile lor benefice.
Este timpul sa ne intoarcem catre natura si sa ne bucuram in fiecare zi de portia de sanatate, pe care aceasta ne-o ofera!

Ozone Natural a ales sa conserve aceste minunate daruri ale naturii si lanseaza noi game de produse fitoterapeutice ce sunt intotdeauna un ajutor pretios în profilaxia bolilor, precum si excelenti adjuvanti in terapia medicamentoasã.

Unicitatea produselor Ozone Natural este data de modul de fabricatie a extractelor vegetale din plante proaspete. Prin renuntarea la procesul de uscare si prin prelucrarea imediata a plantei proaspete (maxim 30 min), se pastreaza nealterat fitocomplexul ce da puterea vindecatoare a produsului.La baza sanatatii se afla sistemul imunitar, format din miliarde de celule. Mai mult ca oricand, in aceasta perioada avem nevoie de un sistem imunitar puternic, pentru a ne putea feri de raceli si de viroze. Si cum ingredientele naturale, traditionale functioneaza cel mai bine in aceste cazuri, Ozone Natural lanseaza 2 game de produse pe baza de Echinacea purpurea, destinate cresterii IMUNITATII precum si combaterii RACELII SI GRIPEI.
Exista studii ce dovedesc efectul benefic al Echinacea purpurea: s-a constatat ca, la persoanele care folosesc constant aceasta planta, incidenta aparitiei gripei poate scadea cu aproximativ 50%.
Gama IMUNOGRIP cuprinde produse destinate atat celor mici cat si celor mari, pe baza de suc de Echinacea purpurea, zinc (mineralul imunitatii) si vitamina C naturala.
Acestea stimuleaza in mod natural imunitatea, ajutand organismul sa se protejeze in perioadele cu risc crescut de aparitie a infectiilor gripale si respiratorii, crescand rezistenta organismului. Totodata, asigur─â protec┼úia antigripal─â, reduc num─ârul ┼či durata infec┼úiilor respiratorii si gr─âbesc recuperarea ├«n cazul administr─ârii ├«n st─ârile de convalescen┼ú─â.

Gama IMUNOREZISTAN cu 2 produse IMUNOREZISTAN FORTE si IMUNOREZISTAN JUNIOR asociaza efectul imunostimulator dat de Echinacea purpurea cu actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum si cu actiunea tonica si antiastenica data de Ginseng. Imunorezistan sustine refacerea si revitalizarea organismului slabit in timpul infectiilor respiratorii si/sau bacteriene. Reduce durata de vindecare cu circa 2 zile.

Ozone Natural iti prescrie reteta sanatatii pure si si iti ofera cea mai naturala alegere direct din trusa naturii!Produsele sunt disponibile in toate farmaciile din tara si au urmatoarele preturi recomandate:
IMUNOGRIP solutie 50 ML - 12,3 RON
IMUNOGRIP capsule - 19 RON
IMUNOGRIP JUNIOR sirop 100ml - 26,11 RON
IMUNOGRIP + zinc si vitamina C 50 ml - 13.67 RON
IMUNOREZISTAN Forte 50 ML - 14.18 RON
IMUNOREZISTAN Junior 100 ML - 26.11 RON .

"Stiri: Stiri: Redu la jumatate, in mod natural, riscul de a contacta o raceala" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent