· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Regina Maria anunta lansarea oficiala a spitalului Baneasa
Re┼úeaua privat─â de s─ân─âtate Regina Maria anun┼ú─â lansarea oficial─â a primului spital privat din Rom├ónia dedicat s─ân─ât─â┼úii femeilor ┼či copiilor.

Reprezent├ónd o investi┼úie de 7 milioane de euro, Spitalul B─âneasa este o construc┼úie de tip greenfield care se ├«ntinde pe o suprafa┼ú─â construit─â de 7000 mp. Spitalul este ├«mp─âr┼úit pe ┼čapte niveluri ┼či este r─âspunsul la nevoile complexe de s─ân─âtate ale femeilor ┼či copiilor din momentul na┼čterii p├ón─â la 18 ani.

Spitalul B─âneasa include 4 s─âli de opera┼úie (obstetric─â-ginecologie ┼či pediatrie), 2 s─âli de na┼čtere, dintre care una cu posibilitatea na┼čterii ├«n ap─â, 100 de paturi pentru m─âmici sau copii ┼či un etaj dedicat VIP. Pentru un circuit medical complet ┼či complex, nu pot lipsi serviciile de anestezie ┼či terapie intensiv─â, camerele de gard─â 24/24h pentru afec┼úiunile femeilor ┼či ale copiilor, ambulan┼ú─â dedicat─â, punct de transfuzie ┼či laborator de analize.

Echipa medicală a Spitalul Băneasa include medici cu o expertiză impresionantă precum: Prof. Univ. Dr. Mihail Mircea Jianu, medic primar chirurgie și ortopedie pediatrică, Dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrică-ginecologie, Conf. Dr. Doru Dumbravă, medic primar cardiologie pediatrică, Dr. Mihaela Scheiner, medic primar neonatologie.

Echipele medicale ┼či aparatura performant─â, ├«n special din sec┼úiile de neonatologie, neurochirurgie ┼či ortopedie pentru copii fac ca sistemul privat de s─ân─âtate s─â ├«┼či asume din ce ├«n ce mai mult complexitatea serviciilor oferite.

"Stiri: Stiri: Regina Maria anunta lansarea oficiala a spitalului Baneasa" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent