· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Regulament tombola Oraselul Mami

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str.

Buzesti nr. 85, sector 1, Înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO30INGB0001000156728913 deschis la ING BANK, reprezentată de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.

Participantii la concurs/tombola sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul parinti.com.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

La acesta tombola pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Tombola se va desfasura in perioada 18 si 21 noiembrie 2010, ora 14:59, la standul de la etajul 1 al website-ului parinti.com, din targul Oraselul mami, desfasurat la sala Dalles, Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu nr. 18, Sector 1. Inscrierea se poate face doar pana duminica la ora 14:59. Orice persoana care se va inscrie dupa aceasta data, nu va fi luata in considerare.

4. MECANISMUL TOMBOLEI

Participantii la tombola completeaza formularele de inscriere aflate la standul parinti.com de la etajul 1 in Oraselul mami, sala Dalles, Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu nr. 18, Sector 1 si le depun in urna marcata corespunzator care poate fi gasita in interiorul standului. Duminica, 21 noiembrie 2010, ora 15.00 se va face extragerea publica a castigatorilor.
Participantii nu se pot inscrie la tombola prin completarea talonului de participare decat o singura data. In cazul in care unul din participanti completeaza mai multe taloane de participare, numai unul dintre acestea va fi luat in considerare.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

a. Vor fi alesi 19 castigatori prin tragere la sorti.
b. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul targului expozitional Oraselul mami duminica, ora 15.00 si vor fi publicati si pe site-ul parinti.com pana cel tarziu la data de 24.11.2010.
c. In cazul in care va fi extras un participant deja declarat castigator pentru un alt premiu, talonul de participare va fi considerat nevalid si se va proceda la o noua extragere.

6. PREMII

In cadrul Tombolei parinti.com, participantii pot castiga unul din urmatoarele 19 premii:

- 1 Carucior Kunert VIP
- 1 Scaun de masa mini plus
- 1 Scaun auto Solo Simple
- 2 Laptop Power Ultra
- scaun de masa Slex
- 1 Premergator Baby Walker
- 1 Balansoar cu parasolar
- 1 Bicicleta
- 5 Vouchere cumparaturi jucarii in valoare de 100 lei de la Bebelusul Ideal
- 1 pat Albatros single cu huse comple detasabile, cu saltea clasica
- 2 fotolii puff para - huse textile, continut bilute polistiren expandat
- 1 canapea City 2 locuri extensibila cu huse complet detasabile
- 1 taburet Cookie - huse textile, continut poliuretan

Premiile sunt oferite de sponsorii nostri Best Kids, Neoset, Tookie.ro si Bebelusul Ideal.
Valoarea totala a premiilor este de 8143,05 lei.
Premiile nu se acorda in bani. Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Se va face public in cadrul targului expozitional duminica, ora 15.00, si vor fi publicati si pe site-ul parinti.com pana la data de 24.11.2010.

Totodata, castigatorul va fi contactat personal pe e-mail si/sau telefonic pentru a confirma ca poate intra in posesia premiului.

ATENTIE!
Daca datele trecute in talonul de participare la Tombola parinti.com sunt gresite si organizatorii nu reusesc sa contacteze persoana castigatoare (pentru ca numarul de telefon sau adresa de e-mail sunt gresite, sau numele si prenumele nu sunt completate ca in buletin), aceasta isi pierde premiul.

8. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii vor fi contactati de catre organizatorii Tombolei parinti.com, conform specificatiilor de la punctul 7, pentru stabilirea detaliilor referitoare la intrarea in posesia premiului.

9. TAXE SI IMPOZITE

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa www.parinti.com - Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga: Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului; Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale; Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.parinti.com. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre de pretutindeni:
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent