· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Reinscrierile la gradinite se fac pana in 17 aprilie

Copiii care frecventează grădiniţa pot fi reînscrişi de părinţi, pentru anul şcolar următor, până pe 17 aprilie, a anunţat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Locurile libere în urma reînscrierilor vor fi afişate pe 18 aprilie.

De ce copilul tău nu mai vrea la
net/de-ce-copilul-tau-nu-mai-vrea-la-gradinita_98826.html">grădiniţă

Înscrierea copiilor nou-veniţi în grădiniţe se va face între 23 aprilie- 30 mai (prima etapă), iar în 3 iunie vor fi afişate locurile libere.
Etapa a II-a de înscriere în grădiniţe va avea loc între 4 iunie - 4 iulie, iar afişarea locurilor libere se va face în 8 iulie.

Cum ştii dacă este copilul tău pregătit pentru grădiniţă

Înscrierile la grădiniţă pot continua şi după 8 iulie în limita locurilor rămase libere. IŞMB va asigura monitorizarea activităţilor de înscriere şi reînscriere, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IŞMB, Marian Banu.

Ministrul Educaţiei vrea ca învăţământul obligatoriu să înceapă de la grădiniţă. Află la ce vârstă

Pentru asigurarea transparenţei procesului de reînscriere/înscriere conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor afişa la vedere capacitatea instituţiei, numărul de copii aprobat în planul de şcolarizare pentru anul viitor, dar şi criteriile generale stabilite de Consiliul de Administraţie pentru înscrierea copiilor. De asemenea, vor fi afişate la vedere numărul de copii reînscrişi sau înscrişi zilnic din totalul disponibil.

PRIMA ZI LA GRĂDINIŢĂ: Vezi SFATUL PSIHOLOGULUI pentru părinţi.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent