· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Remedii pentru mainile si picioarele reci

Pentru unii dintre noi, sosirea iernii este un motiv de bucurie: primii fulgi de nea, bătaia cu zăpadă, oraşul împodobit cu luminiţe, goana după cadouri, jocurile de iarnă. Însă pentru alţii, frigul de afară le transformă zilele într-un coşmar. În ciuda mănuşilor şi a ciorapilor groşi, mâinile şi picioarele lor sunt în permanenţă reci şi nici în casă, la căldură, nu se încălzesc prea bine.

În sezonul rece, unele persoane dezvoltă o sensibilitate crescută la frig şi au probleme în a se incalzi, indiferent de cât de călduroasă este vestimentaţia pe care o poartă.Citeşte şi Întăreşte-ţi imunitatea înainte de sezonul rece

Fenomenul de răcire a extremităţilor corpului apare atunci când sângele circulă cu o viteză redusă către extremităţile corpului. Bărbaţii şi femeile, deopotriva, indiferent de vârstă, sunt afectaţi de acest fenomen.

Citeşte şi Ce probleme de sănătate ne dezvăluie picioarele

În vreme ce unii oameni se nasc cu o tulburare a circulaţiei periferice, astfel că toată viaţa vor avea extremităţile reci, alţii dobândesc o serie de afecţiuni medicale care se manifestă şi prin mâini şi picioare reci. Aşadar, extremităţile reci pot constitui simptomul mai multor afecţiuni precum deficienţa de fier, anemia, diabetul, hipotiroidismul, hipertensiune arterială, arteroscleroza sau sindromul Raynaud, care nu trebuie tratate cu superficialitate.

Descoperă remediile pentru mâinile şi picioarele reci pe RomâniaTV.NET .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent