· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Remediul din doar doua ingrediente care ne scapa de cancer

De ce foarte multi dintre noi nu cunoastem acest leac si de ce nu este folosit de catre lumea medicala? Pentru ca exista anumite organizatii care au un interes.

Băutura MINUNE care luptă împotriva cancerului. O poţi face şi ACASĂ, reteta pe
net/bautura-minune-care-lupta-impotriva-cancerului-o-poti-face-si-acasa_146269.html">RomâniaTV.net

Majoritatea dintre noi nu cunoastem proprietatile miraculoase de vindecare ale acestei combinatii, cea de lamaie si bicarbonat de sodiu. Prin urmare, de acum inainte, este necesar sa raspandim vorba despre acest miraculos remediu simplu, dar uimitor, pentru ca oamenii care au intr-adevar mare nevoie de el sa stie de proprietatile sale.

Combinaţii alimentare care fac minuni asupra sănătăţii şi ajută la slăbit rapid, pe RomâniaTV.net

Multi oameni mor in timp ce acest secret este pastrat cu o gelozie crunta pentru a nu fi afectat interesul marilor corporatii medicale, scrie efemeride.ro.

Lamaia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetari stiintifice. In plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor si asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetatori au ajuns la concluzia ca lamaia are capacitatea de a vindeca aceasta afectiune grava. Iar daca se adauga bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrata.

Descoperă reţeta băuturii care ne scapă de cancer pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent