· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Reparatia scolilor intarzie

Autor: onush
data publicarii: 17.08.05
Lucrarile de intretinere si igienizare a scolilor sunt in intarziere, doar putin mai mult de jumatate - respectiv 55% din aceste operatiuni fiind realizate pana acum. Ministerul a solicitat inspectoratelor scolare judetene, inca din luna iulie, sa elaboreze planuri de masuri care sa asigure finalizarea integrala, pana la 1 septembrie, a lucrarilor de intretinere si igienizare a salilor de curs, a celor de sport, a grupurilor sanitare, curtilor scolilor, a terenurilor de sport si a anexelor. Toate aceste actiuni sunt necesare obtinerii autorizatiilor de functionare, care trebuie luate pana la data inceperii cursurilor. In plus, directorii scolilor trebuie sa solicite in scris primariilor, in timp util, care sunt reparatiile curente ce trebuie facute urgent si sa incheie rapid protocoale cu toate unitatile abilitate sa colaboreze cu scoala, respectiv inspectoratele judetene de politie, jandarmerie, pompieri, compania de electricitate, astfel ca activitatea scolara sa se desfasoare in bune conditii.

Anul scolar 2005-2006 va incepe in data de 12 septembrie si va avea 36 de saptamani de scoala, adica 177 de zile lucratoare.


Ziua.

"Stiri: Stiri: Reparatia scolilor intarzie" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Reparatia scolilor intarzie (scor )de onush la 17.08.05 14:25ha ha haaaaaaaaa:-( de fapt este o noutate??...A fost vre-un an in care sa nu se intrizie reparatiile, am ajuns sa credem ca de fapt este normal nici o surpriza!!
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent