· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Retetele gustoase de la eCuisine.ro, acum si pe iPhoneSanoma Hearst Romania lanseaza o noua aplicatie gratuita pentru utilizatorii iPhone: “eCuisine – Meniul saptamanii”.

Disponibila in iTunes gratuit, aplicatia este foarte usor de utilizat, oferind noi retete si sfaturi in fiecare saptamana. In plus, “eCuisine – Meniul saptamanii ofera posibilitatea de a va crea o lista de cumparaturi sau de a adauga retetele preferate la favorite pentru a le putea pastra mereu la dumneavoastra.

Aplicatia culinara “eCuisine – Meniul saptamanii” (disponibila aici ) isi structureaza retetele in cinci categorii, fiecare fiind semnalizata cu o culoare distincta: Carne (rosu), Paste (galben), Vegetarian (Verde), Peste (albastru) si Desert (mov). Sunt integrate de asemenea un motor de cautare, conectarea la Facebook sau Twitter si posibilitatea de a trimite lista de cumparaturi pe mail prietenilor dvs. Cantitatea ingredientelor poate fi modificata in functie de numarul de portii selectat.

In fiecare vineri, Meniul Saptamanii eCuisine este updatat cu alte 5 retete delicioase pentru saptamana care urmeaza. Tot atunci, o notificare este trimisa in mod automat utilizatorilor care au descarcat si instalat aplicatia pe iPhone.

Aceasta este a sasea aplicatie lansata de trustul media Sanoma Hearst Romania si este derivata din website-ul ecuisine.ro , aflat in portofoliul acestuia.

"Stiri: Stiri: Retetele gustoase de la eCuisine.ro, acum si pe iPhone" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent