· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ritualul de masaj Reiki







Iata ce poate face un masaj Reiki pentru tine
Ai mai auzit, foarte probabil, de persoane care au apelat la un
beautyferia.ro/tratamente/masaj-reiki/">masaj reiki pentru a se relaxa sau pentru a rezolva diverse probleme. Insa ce poate face acest masaj pentru tine ti-a ramas inca neclar.

Reiki este o tehnica de vindecare care este bazata pe credinta ca orice dezechilibru le nivel energetic se transforma in boala după un anumit timp. Acest tip de masaj este realizat de terapeuti cu dubla certificare, de maseuri și maestrii Reiki, motiv pentru este practicat la un numar restrans de centre spa din Bucuresti .

Masajul Reiki combina mai multe tipuri de masaj – somatic, terapeutic și de relaxare - și este presarat cu tehnici specifice terapiei Reiki pentru ca energia vindecatoare sa fie transferata de la maestrul Reiki la persoana care primește acest minunat dar. Scopul masajului este sa te incarce cu energia pozitiva care grabeste procesele de vindecare naturala. Masajul Reiki este o experienta spirituala, iar senzatiile pe care le poti trai difera. Starea generala dupa un astfel de masaj de 90 de minute este de echilibru, relaxare si vindecare dat fiind ca terapeutul realizeaza deblocarea și energizarea celor sapte chakre ale corpului astfel inca energia sa circule in mod corect prin acesta.

Masajul Reiki se realizeaza intr-un cadru extrem de relaxant: lumanari si betisoare incandescente, uleiuri aromate, muzica de relaxare. Efectul aproape imediat al unei astfel de sedinte este starea mentala pozitiva, diminuarea sau chiar disparitia depresiei, insomniilor sau anxietatii si o stare de concentrare crescuta. Masajul Reiki este un medicament natural fara nici un fel de reactii adverse care iti ofera o stare de relaxare profunda. Cele mai multe persoane care incearca acest tip de masaj spun ca pot simti energia pozitiva si o stare placuta de plutire, relaxare si calmare a gandurilor. Daca ai nevoie de o pauza de la starea de agitatie zilnica, masajul Reiki este perfect pentru tine.

Masajul lent este extrem de placut si pune sangele in miscare ajutand si la oxigenarea creierului. Prin acest masaj se regleaza metabolismul si se accelereaza procesul de eliminare a toxinelor. El vindeca si repara problemele care apar in urma unor socuri emotionale puternice sau a stresului cotidian. Daca te simti lipsit de energie, ai o stare generala de somnolenta sau nu poti dormi noaptea, vei beneficia cu siguranta de pe urma unui astfel de masaj, iar cadrul in care se realizeaza te va ajuta sa regasesti pacea interioara si sa iti pui ordine in ganduri. Beautyferia Spa te asteapta la un festin al simturilor si o baie de energie pozitiva, in centrul din Bucuresti.

Powered by SEO monitor .




Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent