· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: SATINIQUE - secretul unui păr sănătos şi strălucitor precum satinulOdată cu sosirea sezonului estival, petrecem tot mai mult timp în aer liber, iar părul nostru este supus agresiunilor venite din partea soarelui, vântului, clorului din apă şi chiar a aerului condiţionat. De aceea, este esenţial să acordăm o atenţie sporită îngrijirii acestuia pe timpul verii, iar gama SATINIQUE™ de la Amway este soluţia ideală pentru protejarea părului împotriva factorilor de mediu.Soluţia mărcii SATINIQUE™ pentru refacerea părului cu aspect degradat este Sistemul de Infuzie cu Ceramide (CIS). Acest sistem este o tehnologie unică de lipide derivate din cercetările din domeniul îngrijirii pielii, care penetrează baza firului de păr şi regenerează prin înlocuirea lipidelor şi rehidratare. Testele clinice au demonstrat că Sistemul de Infuzie cu Ceramide repară, întăreşte şi protejează părul împotriva agresiunii zilnice a factorilor externi, precum aparatele de coafat sau expunerea la soare, utilizarea periodică conducând la obţinerea unui aspect plăcut, sănătos al părului.

Este posibil să ai un păr frumos şi sănătos, la tine acasă la nivelul saloanelor profesionale şi la un preţ rezonabil? Stilistul John Gillespie, recunoscut pe plan internaţional pentru experienţa, realizările şi talentul său în industria îngrijirii părului, explică: „Un scalp sănătos este cheia unui păr frumos. Produsele din gama SATINIQUE conţin ceramide, principalele componente ale membranei celulelor părului, responsabile pentru sănătatea generală a acestuia. În urma folosirii în mod regulat a produselor de îngrijire, se formează o barieră protectoare care previne deshidratarea şi protejeaază părul împotriva deteriorării fizice. Încă de la prima utilizare se poate vedea, un păr mai strălucitor, mătăsos şi plăcut la atingere. ”

SATINIQUE, gama disponibilă exclusiv prin AMWAY, cuprinde pe lângă varietatea de şampoane şi balsamuri, produse de coafat şi tratamente eficiente pentru păr.

Unul dintre aspectele fundamentale de care multe persoane nu ţin seama, spune expertul John Gillespie, este tratamentul pentru păr: „Ideal ar fi ca acest tratament să se facă cel puţin de două ori pe săptămână, timp de aproximativ 20 de minute, cu un produs precum Masca reparatoare intensivă SATINIQUE™. Aplicaţi produsul în straturi, având grijă să îl distribuiţi pe toată lungimea părului. Un astfel de tratament hidratează şi fortifică orice tip de păr. Printr-o aplicare regulată a tratamentului, puteţi reda părului dumneavoastră hidratarea naturală şi aspectul sănătos, pe tot parcursul anului.”

Pentru un plus de hidratare, înveliţi-vă părul într-un prosop cald în timp ce lăsaţi tratamentul să acţioneze. Între tratamente, utilizaţi un şampon delicat care să nu agreseze firul de păr, cum este Şamponul delicat pentru utilizare zilnică SATINIQUE, împreună cu Balsamul hidratant SATINIQUE. Folosite în mod regulat, produsele SATINIQUE redau părului strălucirea de satin şi vitalitatea mult visată.

***

Despre SATINIQUETM
Produsele de îngrijire a părului SATINIQUETM combină ştiinţa cu frumuseţea pentru a trata, întări şi proteja simultan, potrivindu-se oricărui tip de păr fie că este normal, uscat, subţire sau gras. Astfel, gama de produse SATINIQUE vă permite să vă personalizaţi propria colecţie, pentru a obţine un păr cu aspect mai strălucitor, mai rezistent şi mai sănătos.

Despre Amway
Compania Amway este unul din liderii în domeniul industriei vânzărilor directe. Fondată în 1959 în Ada, Statele Unite, Amway îşi desfăşoară activitatea în peste 80 de ţări şi teritorii, generând venituri de 10,9 miliarde USD în 2011. Produsele Amway sunt distribuite prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători Privaţi Autorizaţi în întreaga lume. Amway oferă peste 450 produse pentru frumuseţe, sănătate şi întreţinerea locuinţei. Gama Amway include suplimentele alimentare NUTRILITETM, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY, precum şi produsele de întreţinere a locuinţei HOMETM.

"Stiri: Stiri: SATINIQUE - secretul unui păr sănătos şi strălucitor precum satinul" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent