· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: SERI DE POVESTE 2012Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza intre 11 si 15 decembrie cea de-a sasea editie “Seri de Poveste”, eveniment dedicat celor mici.

SERI DE POVESTE 2012
un cadou de Craciun pentru toti copiii
11-15 decembrie, ora 19.00, Carturesti Verona
com/b4vjvt.jpg"/>

Pe parcursul celor cinci seri, copii si parintii sunt asteptati in libraria Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive si interesante, pline de invataminte si de surprize.
Personajele preferate, povestitori celebri si invitati supriza ii vor conduce pe cei mici intr-o lume pe placul lor, pe care sa o modeleze cu ajutorul imaginatiei exact cum isi doresc, ajutandu-i sa se dezvolte si sa se exprime. Evenimentul isi propune astfel sa prezinte intr-un mod inedit si interactiv basme de ieri si de azi, care au reusit sa faca lumea un loc mult mai frumos. Fiecare seara este una speciala, copiii fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi ale povestilor preferate, teatru de papusi si chiar interpretari muzicale.

Pe langa latura publica, educationala, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale, copii a caror lume trebuie sa devina mai frumoasa de sarbatori. In acest scop, editura Vellant va promova carti de povesti dedicate copiilor, ce vor fi vandute in beneficiul Fondului Special pentru Copii, pana la 30 decembrie in librariile Carturesti.

Pe taramul povestilor ni se vor alatura povestitori consacrati: Virgil Iantu, Corina Danila, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Geanina Corondan, precum si tineri actori precum Paul Ipate şi Ioana Blaj. De asemenea vor fi prezente trupele de teatru de papusi si actori Paiata si Lupeto.

Acest eveniment este posibil cu sprijinul sponsorilor Seri de Poveste: ING Bank, Johnson Wax, GlaxoSmithKline, farmaciile HelpNet, DentalMed, Fulga si editura Vellant.
"Stiri: Stiri: SERI DE POVESTE 2012" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent