· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: SMS la 858, un gest simplu pentru copiii cu afectiuni grave!

Au mai ramas 9 zile in care se pot transmite sms-uri la numarul 858 pentru a dona 2 euro in cadrul campaniei de achizitionare a unui echograf necesar tratarii celor aproximativ 5000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni

In ciuda vremurilor tulburi, a zbaterilor sociale, a crizei economice, proiectul 'Atinge o stea' initiat de Asociatia M.A.M.E continua.


Companiile de telefonie mobila din Romania (Vodafone, Orange si Cosmote) s-au alaturat si au oferit un numar scurt: 858 / prin care se pot face donatii de 2 euro la fiecare sms.

Pentru noi, cei pentru care 'a fi sanatos' este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti poate inseamna VIATA!
Si uneori o viata depinde de un aparat.

Asociatia MAME ii roaga pe toti cei care cred in sansa la viata, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf, prin donatii facute in contul Asociatiei M.A.M.E. RO03BTRL04401205N75044XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Iancului sau prin transmiterea unui sms la numarul* - 858! Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi internati in sectia de pediatrie a spitalului Fundeni.
Trimite acum SMS la 858!

(* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote. Acest serviciu este oferit gratuit, nu se percepe TVA).

Pentru informatii suplimentare sunati la tel: 0724 064 304 sau trimiteti e-mail la adresa:
[email protected] ,
www.asociatiamame.com.

"Stiri: Stiri: SMS la 858, un gest simplu pentru copiii cu afectiuni grave!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent