· articole
· intamplari

SOS Satele Copiilor România: Recrutăm iepuraşi de Paşti!Începând de azi până la sfârşitul lunii aprilie, SOS Satele Copiilor România demarează campania naţională de strângere de fonduri „Recrutăm iepuraşi de Paşti!” Este o nouă iniţiativă prin care SOS Satele Copiilor România doreşte să le ofere copiilor abandonaţi pe care îi are în grijă sărbători fericite în sânul familiei SOS.

jpg"/>
Prin această campanie, organizaţia non-guvernamentală îşi propune să „recruteze iepuraşi” din rândul companiilor şi persoanelor fizice pentru a le oferi micuţilor din cele 3 sate SOS şi celor din comunităţile de tineri bucuria tradiției străvechi de Paști, cu masă bogată și cadouri. În jurul mesei de Paști se reunesc an de an actualii beneficiari ai Satelor SOS, copiii care au crescut în Satele SOS și mamele SOS care, zi de zi, au grijă de acești copii.

În cadrul campaniei, oricine poate intra în rolul Iepuraşului donând o sumă de bani care va contribui la îndeplinirea vis/ului pe care orice copil abandonat îl are: acela de a creşte într-o familie adevărată. Cu sprijinul iepuraşilor donatori, aceşti copii vor putea să descopere magia sfintelor sărbători și bucuria momentelor trăite în familie.

Pentru donaţii, accesaţi site-ul SOS Satele Copiilor România: www.sos-satelecopiilor.ro

„Toate acțiunile pe care SOS Satele Copiilor România le desfășoară în apropierea Sărbătorilor de Paști vin în sprijinul inițiativei de a oferi copiilor abandonați sărbători fericite în Familia SOS. Masa de Paște, hainuțele noi și cadourile de la Iepuraș sunt bucurii pe care copiii le-au descoperit odată ce au sosit în Satele SOS. De aceea, vrem să ne asiguram că, an de an, visele lor se vor îndeplini.” Mirela Lavric, Director Național.

Despre SOS Satele Copiilor România
SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă sa piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 133 de ţări ale lumii.
"SOS Satele Copiilor România: Recrutăm iepuraşi de Paşti!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent