· articole
· intamplari

Sacosa din hartie in forma de inimioarajpg?oh=2b74e1c96084df0356b0a06daf172b99&oe=574A6313&__gda__=1469293266_cc41a78891773c7cff567e374c06abab"/>
Iată cum poţi confecţiona o sacoşă din hârtie în formă de inimioară, care va deveni pentru fetiţa ta un accesoriu nelipsit în zilele în care mergeţi împreună la cumpărături.


După ce va învăţa modul în care se confecţionează, va dori să-şi realizeze singură propriile gentuţe tip sacoşă, în culorile preferate şi să le asorteze hăinuţelor pe care le poartă.

Bratara din fire de ata

De ce materiale ai nevoie şi mod de realizare

Pentru o sacoşă ai nevoie de două coli de hârtie colorată (să fie culori diferite), lipici, 2 fire de sârmă pluşată, foarfecă, perforator şi o farfurie pe care o vei folosi pe post de şablon.

Pune cele două coli de hârtie una peste alta şi ai grijă să se suprapună perfect.

Pe coala de deasupra, trasează conturul farfuriei. Decupează forma rotunda, prinzând la tăiere ambele coli, apoi pliază-le pe jumătate (păstrându-le suprapuse pentru a obţine două forme simetrice).

În sfârşit, este momentul să desparţi cele doua coli şi să le aşezi în formă de inimioară (ca în tutorialul de mai jos). Lipeşte-le.

Găureşte, folosind un perforator, orificiile în care vei pune şnurul sacoşei. Pentru şnur vei folosi cele două fire de sârmă pluşată.

Sacoşa din hârtie în formă de inimioară este gata! Este şic, nu-i aşa?

Cum iti arata copilul tau ca te iubeste

Urmăreşte cum poţi realiza sacoşa din hârtie descrisă mai susSursă activitate: Krokotak.com, Editor: Adina Gruia. Foto: www.pixabay.com
.
"Sacosa din hartie in forma de inimioara" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Magazin de jucarii
Articolul cel mai citit despre joaca:
Activitati pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent