· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: S-a deschis Melodia***, cel mai nou complex hotelier din Venus

Deschis pe 1 iulie, Complexul Hotelier Melodia*** este destinaţia ideală pentru un sejur liniştit la malul mării. Designul modern şi proaspăt, amplasarea în imediata vecinătate a plajei cu intrare lină în mare şi facilităţile complexului hotelier fac din Melodia destinaţia ideală pentru cei care doresc să se relaxeze sau vin la mare cu copiii.

Facilităţile complexului hotelier fac din Melodia destinaţia ideală pentru familiile cu copii. Astfel, pentru cei mici au fost create special Clubul “Mica Sirenă”, grădiniţă amenajată la parterul hotelului, “Nelson Park”, loc de joacă situat în apropierea piscinei unde atmosfera este întreţinută de animatori pentru jocuri şi teatru, piscina pentru copii, cu o adancime de 50 cm şi “Prichindel land”, un loc de joaca pentru copii situat în incinta terasei-restaurant Melodia.Complet refăcut după cele mai înalte standarde în 2011, Melodia are 109 camere – 71 duble, 30 matrimoniale, 8 apartamente – o zonă de relaxare pentru adulţi ce cuprinde o sală de fitness, saună, cameră de relaxare după saună şi o cameră de masaj, o zonă de piscine cu piscină încălzită pentru adulţi şi piscină cu Jacuzzi, complet dotate. În incinta piscinei este şi barul Sea-Horse care are o terasă unde se serveşte un meniu special de băuturi şi mâncare, dar şi un club ideal pentru lectură, jocuri de societate sau evenimente private.

Complexul Melodia are şi o terasă – restaurant generoasă, construită în trepte, unde sunt alternate alveole vegetale, cascade şi fântâni arteziene şi unde se poate dansa serile în compania muzicii live. Săptămânal sunt organizate seri folclorice şi seri cu dansuri sud-americane. Bucătari specialişti oferă un meniu variat şi deosebit din bucătăria naţională şi internaţională.
De asemenea, complexul dispune şi de o parcarea pentru 50 maşini păzită permanent, cu acces pe bază de cartelă.

Complexul Hotelier Melodia*** este deschis în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2012.

"Stiri: Stiri: S-a deschis Melodia***, cel mai nou complex hotelier din Venus" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent