· articole
· intamplari

S-a deschis clinica ''Nadia Comaneci''Fundatia "Nadia Comaneci" a inaugurat miercuri, 8 iulie 2009, Clinica "Nadia Comaneci", din cadrul Asezamantului socio-medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi.

Asezamantul socio-medical, initiat de Parintele Ioan Iordache, a fost finalizat anul acesta, dupa aproape sase ani de la lansarea proiectului, si se adreseaza persoanelor aflate in dificultate, oferind servicii integrate de asistenta medicala, sociala si spirituala.

Clinica "Nadia Comaneci" include 14 cabinete medicale, sase laboratoare si o farmacie, beneficiind de aparatura medicala moderna si colaborarea unor medici specialisti in domenii precum cardiologie, medicina interna, pediatrie, oftalmologie, ORL, kinetoterapie, fizioterapie.

Pe langa acestea, Asezamantul socio-medical cuprinde si o cantina unde vor primi trei mese calde pe zi aproximativ 100 de copii saraci si doua sali de meditatie pentru elevi, unde aproximativ 75 de copii vor avea posibilitatea sa participe la cursuri gratuite.

Asezamantul este cea mai mare unitate de acest fel aflata sub patronajul Bisericii Ortodoxe Romane.

Toti participantii la inaugurare, precum si reprezentantii media, au donat una sau mai multe carti pentru a pune bazele bibliotecii din cadrul Asezamantului Sfantul Spiridon Vechi. La finalul evenimentului au fost stranse peste 150 de volume.

.

"S-a deschis clinica ''Nadia Comaneci''" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent