· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: S-a deschis Școala Gravidei Biogenis

BIOGENIS anunță deschiderea primei Școli a Gravidei organizată de o bancă de celule stem în România.

Toate cuplurile care semnează un contract de recoltare și stocare celule stem la naștere cu Biogenis începând cu 1 Iunie 2010, beneficiază de cursuri gratuite pentru pregătirea misiunii de părinte.

În cadrul cursurilor, viitorii părinți vor primi informații de la traineri specializați despre evoluția și urmărirea sarcinii, nașterea și lăuzia, îngrijirea nou-născutului și legislația și drepturile gravidei.

”Venirea pe lume a unui nou membru în familie este un moment special pentru care părinții și apropiații acestora încearcă să se pregătească din timp. BIOGENIS a susținut întodeauna cuplurile interesate de școlile de mame, oferind reduceri celor care urmau aceste cursuri. De aici a pornit și ideea de a deschide o Școală a Gravidei Biogenis. Un astfel de curs costă aproximativ 600 de lei, iar Biogenis suportă toate aceste cheltuieli pentru clienții săi, viitorii părinți putând urma cursul gratuit.
Este un proiect care în acest moment își are începutul în București dar în acest an vom urmări și ideea de a deschide alte câteva centre de curs în țară. Oferta este deschisă tuturor celor care semnează cu noi și doresc să participe la cursuri” – Cristian Lacraru, director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.

Cost mai mic pentru serviciile BIOGENIS!
Biogenis anunță în această lună și menținerea costului redus pentru serviciul de recoltare și criogenare celule stem la nastere, la doar 3590 lei, după o etapă de promoție pe parcursul lunii Mai. Luând în considerare şi costul mediu al unei şcoli de mame de 600 de lei pe care foarte multe cupluri îl suportă deja datorită interesului crescut pentru aceste cursuri, se poate spune că serviciul Biogenis ajunge la un cost de 2990lei, cel mai mic de pe piaţa din România, prin oferirea gratuită a Şcolii Gravidei Biogenis.

"Stiri: Stiri: S-a deschis Școala Gravidei Biogenis" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent