· articole
· intamplari

Pentru copii: Pentru copii: Sa invatam sa periem corect dintii


Eforturile voastre de a determina copiii să îşi perieze dinţii în mod regulat şi corect au avut succes şi acum doresc să facă singuri acest lucru? Imediat ce veţi considera că a venit momentul, lăsaţi-i să încerce singuri.

Nu uitaţi că trebuie supravegheaţi în continuare şi asiguraţi-vă că se spală corect pe dinţi şi că nu înghit pastă de dinţi.


Folosirea unei periuţe de dinţi similare celor din Gama de periuţe Aquafresh® pentru copii, special creată pentru copii, va simplifica periajul eficient — şi pentru ei şi pentru voi. Perii moi şi gâtul flexibil ajută ca mânuţele entuziaste ale copiilor să nu facă rău dinţilor şi gingiilor.Mânerul permite prinderea confortabilă iar picioruşele aderente permit simplitatea depozitării.

Iată câteva elemente esenţiale pe care trebuie să le împărtăşiţi copiilor. Astfel, vor proceda corect de la bun început.

1. Începeţi întotdeauna dintr-o parte a dinţilor de sus.
Puteţi aplica jocul următor: După ce învaţă să înceapă de sus, puneţi periuţa în partea din faţă a rândului inferior de dinţi şi întrebaţi ştrengăreşte: “Oare de aici trebuie să încep?” De cele mai multe ori, joaca este metoda optimă de învăţare.

2. Să îi învăţaţi să îşi cureţe dinţii cu mişcări circulare de mică amplitudine este mult mai dificil decât pare.
Poate fi de un real ajutor să exersaţi puţin înainte de a introduce periuţa în gură. Când le periaţi dinţii, spuneţi-le încotro mişcaţi periuţa şi descrieţi-le cercurile micuţe pe care le realizaţi pe dinţii lor. Permiteţi-le să încerce şi nu uitaţi să îi lăudaţi pentru misiunea bine îndeplinită.

3. Nu uitaţi să le spuneţi să perieze dintele până la gingie.
Sănătatea gingiilor este la fel de importantă ca şi sănătatea dinţilor!

4. Asiguraţi-vă că înţeleg faptul că suprafeţele interioare ale dinţilor sunt la fel de importante.
Placa bacteriană se acumulează şi aici, dar şi pe suprafeţele masticatorii.

5. Trebuie să se perieze cu minuţiozitate suprafaţa anterioară, posterioara şi masticatorie.
Acum, repetaţi procesul cu rândul inferior de dinţi.

Unul dintre cele mai bune lucruri atunci când eşti mic este faptul că înveţi enorm de multe lucruri noi în fiecare zi. Deşi copiii dumneavoastră doresc să îşi perieze singuri dinţii, este extrem de dificil să reuşească înainte de a împlini 7 ani. De aceea, după ce copiii mai mici de 7 ani termină periajul dentar, trebuie să le periaţi locurile pe care de obicei le ignoră (cum ar fi partea posterioară a dintelui şi suprafaţa masticatorie). După periaj, copiii trebuie să scuipe Astfel, fluorul le poate proteja dinţii în continuare.

Intrati aici sa descoperiti periutele si pastele de dinti Aquafresh Kids care vor face din periajul dintisorilor un joc pntru copii.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent