· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Sa le uram “La multi ani”, pufuletilor Gusto! 20 de ani !


În urmă cu 20 de ani, când Vanessa Williams ne îndemna să “Save the Best For Last”, Andre Agassi câștiga finala Wimbledon, iar Bill Clinton ieșea omul anului în revista Time, în România, mai precis în Băicoi, lua naștere unul dintre cel mai iubit produs românesc – Pufuleții Gusto.Anul acesta, cea mai cunoscută marcă de pufuleți din România te invită să sărbătoriți împreună 20 de ani de optimism, succes și gust delicios! Fii pe fază pe tot parcursul anului aniversar, deoarece Gusto ți-a pregătit multe surprize, concursuri și promoții, iar ambalajul fiecărui produs din gama Gusto Pufuleți va purta mesajul aniversar de “La mulți ani”!

Povestea pufuleţilor Gusto și a companiei Phoenix începe în anul 1992, în subsolul casei părintești din Băicoi. Cu timpul, Gusto a devenit o adevarată poveste antreprenorială de succes, 100% românească, de care noi toți suntem mândri.

“Prin efort susținut și multă dedicare, am reușit să ne păstrăm angajamentul luat în urmă cu 20 de ani: să construim un brand icon în categorie, un produs care să respecte cele mai înalte standarde de calitate și pe care să îl vindem în lumea întreagă. Suntem mândri și bucuroși să culegem roadele acestor două decenii de muncă!”, spune Eliodor Apostolescu, unul dintre deținătorii companiei Phoenix.

Fiind un produs 100% natural, făcut din sare, mălai și… aer, pufuleții Gusto sunt recunoscuți pentru gustul excepțional și optimismul lor. Îi poți găsi în variantă simplă cu sare, cu surprize pentru pitici, înveliți în ciocolată sau cu arome senzaționale de cașcaval și pizza.


Încă de la lansarea sa oficială, Gusto Pufuleţi şi-a asumat misiunea de a ne aduce optimism și zâmbet, chiar şi în vremuri de criză ca acelea pe care le traversăm acum.
Așadar, nu uita, dacă dorești să îți hrănesti optimismul și să petreci împreună cu ei, pufuleții Gusto te aşteaptă pe blogul www.ligaoptimistilor.ro și pe contul de facebook @PufuletiiGusto.

Să le urăm “La mulți ani”, pufuleților Gusto! Să rămână la fel de pufoși, buni la gust și optimiști, mulți ani de acum înainte! .

"Stiri: Stiri: Sa le uram “La multi ani”, pufuletilor Gusto! 20 de ani !" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent